Kire fogtok szavazni 22'-ben?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 16:21
61/91 anonim válasza:
Márki Zay Péter igazat mond
A telex és Kunhalmi hazudik
Aki együtt énekelni akar gyerünk énekelni és énekelünk szépen olvasd el ezt írtam le mert a baloldali ellenzéki összefogásra szólít minket fel és megint olyan lesz az élet amilyen volt 2010 előtt minden vasutas önkéntes teszi rendbe földjét.
Te neked is kell naponta többször rendbe tenni a portádat.
Mert akkor nem lesz rend.
62/91 anonim válasza:
63/91 anonim válasza:
64/91 anonim válasza:
Az állás szerint 22% a Mi Hazánk, 23% a Fidesz, ez komoly.
65/91 Pretorius25 válasza:
Ki szavaz a Fideszre? Rendőrök? Tűzoltók? Katonák? Mentősök? Orvosok? Ápolók? Tanárok? 18 évesnél idősebb tanulók? Benzinkutasok? Vállalkozók?
Ha így ebbe belegondolunk, akkor ez nem is olyan hihetetlen...
67/91 Pretorius25 válasza:
64esre reagáltam miszerint: Az állás szerint 22% a Mi Hazánk, 23% a Fidesz, ez komoly.
68/91 anonim válasza:
Buta ember a bolsevik!
Hogyha az ember fia megnyeri a szerencsejátékon 3 milliárd Ft akkor is a Fidesz küldi a burgonyát?
69/91 Pretorius25 válasza:
Nekem 1 milliárd ft is elég lenne...De jóó vóóna
70/91 anonim válasza:
Holnap este Orbán Viktor zárt körben megnevezi következő kormánya minisztereit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!