Jobbikban csalódott nemzeti radikális szavazók! Kire fogtok szavazni 2022-ben?
ma 20:56
A Mi Hazánkkal mi bajod van? Jól sejtem, hogy 2018 előtt nem voltál Jobbik szavazó ha fel se merül az "igazi Jobbik" értékrendjét tovább vivő párt mint alternatíva?
"Az, hogy a Jobbik a "harmadik út" elvét feladva a baloldallal állt össze, belekényszerít a Fideszre való szavazásba."
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik h a fidesz kényszerítette egybe az ellenzéki pártokat a választási rendszerével.
Egy exjobbikos haverommal pont tegnap beszéltünk erről.
"Ha a Mi hazánk nem a fidesz szekerét tolta volna, akkor rá szavaztam volna. De mikor a rabszolgatörvény elleni tüntetések alatt azt jelentették ki, hogy akár a félkatonai szervezeteit is beveti a tüntetők ellen, akkor döntöttetem el, hogy nem fogok rájuk szavazni. Inkább a Fideszre, elveikben velük értek legjobban egyet."
Én is csalódtam a jobbikban, de az összefogásra szavazok. Nem könnyű, az elveimmel szembe megy, de már annyira unom ezt a tolvaj bandát, hogy változást akarok.
#3: A választási rendszer mindig szar a vesztes szerint...
Több szavazatot kell szerezni, ennyi a titok.
Ja, hogy a kutya se akar a levitézlett, önmagukat már lejáratott, hiteltelen ellenzékre szavazni? Akkor biztos tényleg a választási rendszer a gond.
"beindult a lopás."
És ezért szavazol inkább a fideszre, ahol már 10 éve megy nagyüzemben a lopás?
"Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik h a fidesz kényszerítette egybe az ellenzéki pártokat a választási rendszerével."
Nem az Ellenzéki Pártokat az kényszeríerre egybe, hogy külön-különa legerösebb ellenzéki párt is kb 20% a biztos pártva´lasztók körében . Miközben a fidesz már 20066 óta stabilan 45-55% között áll. Ilyen aranányok mellett külön-külön egyik választásirendszerben sem lenen sély a kormányváltasra
,,De mikor a rabszolgatörvény elleni tüntetések alatt azt jelentették ki, hogy akár a félkatonai szervezeteit is beveti a tüntetők ellen"
Ez amúgy kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!