Jobbikban csalódott nemzeti radikális szavazók! Kire fogtok szavazni 2022-ben?
,,különben itt nagyon sok ember fog földönfutóvá vállni."
Főleg a sok balos meg civil szervezet, akik szeretnének a kondérhoz férkőzni.
Nem tudom, hogy lehet a Mi Hazánkot komolyan venni. Az egyetlen magyarországi párt, amelyik esetében azt mondom, hogy akkor már inkább a Fidesz.
A Jobbik rájött, hogy a radikális jobb oldali politikájával nem tud nyerni, de ez nem most kezdődött, hanem már az előző választás előtt is voltak erre utaló jelek. Az meg, hogy az összefogás része, elsősorban amiatt van, hogy a Fidesz olyan szinten tönkretette az országot, hogy a Jobbik is rájött, hogy inkább Dobrev/MZP/Fekete-Győr András, mint Orbán.
Egyébként engem is zavar picit a Jobbik, örülök, hogy Jakab nem nyert, nem én vagyok az elsődleges célja nyilvánvalóan, hanem a vidéki, általában alacsonyabb iskolázottságú rétegeket akarja megszólítani. A Momentum problémája ugyanez, csak ők a fiatal, egyetemista értelmiséget szólítják meg többnyire, ráadásul elsősorban Budapesten.
A Jobbik is felismerte ezt, hogy így tud nagyobb bázisra szert tenni, másrészt amit már mondtam, hogy a Fidesznél szinte bármi jobb.
Aki radikális jobb oldali, az remélem a Mi Hazánkra szavaz, legalább nem a Fidesz szekerét tolja, mert a Mi Hazánk nem fog bejutni a Parlamentbe, túl gyengék, így minél több jobb oldali nem a Fideszre szavaz (tehát Összefogásra vagy Mi Hazánkra), annál jobb.
a jobbik iranyvaltasai!!
jo vicc.................hitler is iranyvaltott 1936-ban az olympia idelyere!
,,Nem tudom, hogy lehet a Mi Hazánkot komolyan venni. Az egyetlen magyarországi párt, amelyik esetében azt mondom, hogy akkor már inkább a Fidesz."
Innen látszik hogy balos vagy, szóval a véleményed annyit is ér.
Inkább az a bűncselekmény, amit a hozzád hasonló hasznoshülyék nagy mellszélességgel...
Toroczkai az egyetlen komolyan vehető miniszterelnök-jelölt. Akinek van esze, és magyar, az a Mi Hazánk jelöltjeit támogatja.
Budapesti fiatal vagyok, ráadásul a Műszaki Egyetemen végeztem mérnökként. Engem valahogy a momentum nem tudott megszólítani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!