Kire fogtok szavazni 22'-ben?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 16:21
11/91 anonim válasza:
A fidesz bandára soha. Aljas, korrupt párt!
12/91 anonim válasza:
Fix, hogy nincs ilyen arányú támogatottsága a Mi Hazánknak.
13/91 anonim válasza:
ennyi, mi vagyunk a legnépszerűbbek, Hajrá Mi Hazánk!
14/91 anonim válasza:
#13 azt ügye tudod hogy nagy pofára esés lesz így 2022.
15/91 anonim válasza:
#13, már a "Hajrá"-t is beletettétek a nevetekbe, vagy miért írod nagybetűvel? Meg mi ez a királyi többes? Vagy te a Mi Hazánk politikusa vagy, hogy TI vagytok a népszerűek?
16/91 anonim válasza:
Csak remélni tudom,hogy nem a balos szövetség fog jövőre nyerni.
Csak remélni tudom.
17/91 anonim válasza:
Én a Mi Hazánkra fogok számomra ők a legszimpatikusabbak.
18/91 anonim válasza:
Őszintén szólva egyik se jó. Ami most van az nem jó, de ami lehet az se. A politika már vicc, így egy olyan pártra szavazok, ami ki mondja magáról, hogy vicc, de tesz is a közösségért. A Kétfarkúakat erősítem, mert tudatosan átgondolva ez a kisebbik rossz.
19/91 anonim válasza:
Sokat gondolkodtam, hogy melyik lenne a legjobb választás. Az biztos, hogy számomra a fidesz és az ellenzéki összefogás leszerepelt és a maradék két lehetőségből nekem inkább a Mi Hazánk a szimpatikusabb szóval rájuk megy a voks.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!