A Mi Hazánkra fogtok szavazni jövőre ?
Figyelt kérdés
Alapból is ő rájuk akartam, de az utóbbi pár napban főleg!2021. okt. 31. 20:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
nem
41 szavazat
1/14 anonim válasza:
Miért, mi volt az utóbbi pár napban?
2/14 anonim válasza:
Ha rajta lesznek igen. Unom az ellenzéket és a Fideszt. Legyen már nekik vége. Ilyen bamba népet ami ebben a taknyos országban él. Nem veszik észre a dolgokat kicsit sem.
Mi hazánk igaz egy fiók párt de nem Toroczkai mondja neked naponta hogy vedd fel a maszkot meg menj oltakozni.
3/14 anonim válasza:
"nem Toroczkai mondja neked naponta"
Na de ha lehetősége lenne rá? ;-)
4/14 anonim válasza:
Kérdező, milyen tanuló vagy/voltál? Őszintén érdekel.
6/14 anonim válasza:
Rájuk akartam szavazni, de az oltásellenes retorikájuk miatt biztos, hogy nem.
7/14 anonim válasza:
Én is a konteós dolgaik miatt ábrándultam ki belőlük. Mivel sem a Fideszt, sem az Összefogást nem vagyok hajlandó támogatni, ezért keresnem kell egy másik kisebb pártot. Lehet, hogy a kutyapárt lesz az. Sok olyan ember szavaz oda, akinek már elege van a jobbos és a balos képmutatásból is.
8/14 anonim válasza:
#7: A kutyapárt az tökéletes választás ha nem akarsz sem Orbánt, sem Gyurcsányt (bár ő miniszter már nem lehet) sem pedig szíriuszi vírustagadókat.
9/14 anonim válasza:
Igazából pont fölösleges kategória, töltelék párt csak szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!