Ők bennük sem bízok 100%-osan egyik párt sem fenékig tejfel szerintem, de ők legalább igyekeznek fellépni pl bűnözés ellen. Meg látszik ahol Toroczkai a polgármester ott tényleg rend és biztonság van.
2021. jún. 26. 17:52
3/11 anonim válasza:
Azért, mert a régi, eredeti Jobbikra emlékeztetnek.
2021. jún. 26. 17:59
4/11 anonim válasza:
Én korábban megosztottam a szavazatomat (lista, illetve egyéni) a régi Jobbik meg a Fidesz közt. Akkor az volt a magyarázatom hogy olyan értékek állnak hozzám közel mint pl kereszténység, konzervatizmus. Egy listás szavazatra jól áll nálam az MHM
2021. jún. 26. 18:22
5/11 anonim válasza:
Mert ők olyan problémákkal foglalkoznak melyek érintenek engem is.
2021. jún. 26. 19:11
6/11 anonim válasza:
A lényeges dolgokkal törődnek. Az hogy most pl Kari Geri nem tud angolul ( amin a Fidesz lovagol) hidegen hagy de az pl nem hogy a cigók gyilkolász ak meg kötekednek napi szinten
2021. jún. 26. 19:13
7/11 anonim válasza:
Jövőre már nem rájuk szavazok mert rájöttem hogy éppen olyan szélső ultrák mint a Fidesz és már fájdalmaim vannak a homofób és egyéb gyűlölködésüktől. Egyébként a legszimpibb párt lenne.
2021. jún. 26. 21:38
8/11 anonim válasza:
Mert a jelen politikai garnitúra leszerepelt, bizonyította alkalmatlanságát, értve az összerogyást meg a kormányt is.
A jobbik egy napraforgó gittegylet, szót sem érdemelnek már, nem még egy esetleges alternatíva lehetőségét.
Még lehet engem is hamarabb képviselnének mint a fidesz, vagy az összefosás aminek az élére nagyon próbál felkapaszkodni a már egyszer majdnem az országot csődközelbe juttató öszödi böszme, karöltve a bolgár komcsiszármazék dobrevával és mostani kis alattvalóival szövetkezve.
2021. jún. 26. 22:20
9/11 anonim válasza:
Szinte mindenben egyetértek velük.
Már tudják előre mit, hogy, miért fognak tenni.
Most is amit tudnak azt megteszik, a problémákra rávilágitanak.
Erős, jól összeszedett párt. Nem úgy mint az összeállt ellenzék.
Megválasztás után el tudnák tartani, és rövid idő alatt jobb hellyé tudnák tenni Magyarországot. Ellentétben az ellenzékkel.
Tetszik, hogy a fontosabb dolgok mellett a revizióval is foglalkoznának.
2021. júl. 15. 23:04
10/11 anonim válasza:
7-es. Azért mert nem támogatják, sőt az LMBTQ ellen vannak nem lesznek homofóbok. Nehéz megérteni, hogy az lmbtq nem egyenlő a meleg emberekkel? Attól hogy nem vonulhatnak a férfiak félmeztelen, meg lánynak öltözve a köztereken, és nem befolyásolhatják a gyerekeidet az iskolában/óvodákban, attól egy normális meleg embernek mi a hátránya?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!