Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ausztriában kötelező lesz az...

Ausztriában kötelező lesz az oltás, nálunk is ez várható szerintetek?

Figyelt kérdés
Kétszer beoltottam magam de többször nem vagyok hajlandó, mielőtt jönnének a laposföldezők

2021. nov. 19. 11:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, kötelező lesz
Nem lesz kötelező
Nem lesz kötelező, de éhenhalsz ha nem oltatsz
22 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
15%

"Kétszer beoltottam magam de többször nem vagyok hajlandó, mielőtt jönnének a laposföldezők"

Gratulálok, akkor csak féllaposföldező vagy.

Az autódat is életedben kétszer tankolod, de többé nem vagy hajlandó lefeküdni a mocskos üzemanyaglobbi ármánykodásainak?

Az oltás véd, de a védelem megkopik. Bizonyos idővel az oltás után védtelen leszel újra.

2021. nov. 19. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nálunk nem várható. Orbánnak nincs töke hozzá. Nem vállal semmiért felelősséget, a munkahelyekre tolja az oltás előírásának a lehetőségét.
2021. nov. 19. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

"Nem fogjuk tudni elkerülni, hogy a végén mindenki beoltsa magát” – fogalmazott (Orbán Viktor)

Szerintem ja, főleg hogy a szomszédokat másoljuk

2021. nov. 19. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Én biztos vagyok benne, hogy igen, nálunk is kötelező lesz.
2021. nov. 19. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
Igen, O1G tett rá ma utalást, persze óvatosan. Bécsi adventi vásárt is lefújták úgy tudom :/
2021. nov. 19. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem a ciklus végén járnának, akkor meg merné csinálni, de mint a mellékelt ábra mutatja eszméletlen sok ostoba ember van, több százezer és nem fogja kockára tenni a szavazatukat. Még nincs rajta olyan nyomás, hogy megcsinálja, mert csak most kezdik az ilyet. Ausztriában kötelező, az olaszoknál nem dolgozhatsz oltatlanul. Kb. ennyi. Ha most hirtelen pár héten belül kötelező lesz egész Európában akkor meg majd ott lesz a dilemma, hogy a nagyon sok az értelmes ember is ugye, akiknek szintén kéne a szavazata és akkor most azok látják, hogy máshol kötelező, itt meg nem, hát hogy magyarázzuk ezt ki...
2021. nov. 19. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Hát ha a nagysógoréknál kötelező, akkor illene őket lemásolni nemdebár, elvtársak?
2021. nov. 19. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mit tesznek ha kötelező, és akkor sem oltatod be magad? Pénzbüntetés, mint minden más kötelező oltás elmulasztásánál gondolom. Kifizetem.
2021. nov. 19. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez nagyon érdekes kérdés, hogy mit tesznek. Sogoreknal vajon majd mit tesznek?
2021. nov. 19. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!