Miből áll Ausztriában és Svájcban a kötelező katonaság?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 18:01
1/4 anonim válasza:
Ausztriában lazább, mint itthon. Ott élő rokonaim mondták. Ott még fizetést is adnak, illetve le lehet tölteni valami Vörös Kereszt féleségnél is.
2/4 anonim válasza:
Most pontosan mire is vagy kiváncsi?
alapkiképzés, hadgyakorlatok itt-ott elszórva, egyébként meg állomásoztatás egy-egy bázison. Ausztria nem igazán van harckészültségben, ott inkább a mi régi sorkatonaságunkhoz lehetne hasonlitani. Üres fegyverrel állnak őrt a posztokon az emberek mint itt..
Svájcban más a helyzet. Ott bizony erőteljesen töltött fegyverrel járkálnak a katonák. Mindig valamilyen szintü harckészültségben tartják a sorállományt mert rettentő kényesek a szabadságukra.. ----- Na meg a pénzükre......-----
3/4 anonim válasza:
"Ausztriában lazább, mint itthon."
Itthon 2004 óta nincs is.
4/4 anonim válasza:
Akkor, mint itthon volt. Nekem mindegy, én nem is voltam és nem is leszek katona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!