Az emberek egy része miért nem képes felfogni hogy két lehetősége van vagy a covid mellékhatása vagy az oltás mellékhatása?
Figyelt kérdés
Az információk szerint a covid nagyságrendekkel veszélyesebb. Nyugat Európában sokkal nagyobb az átoltottság még keleten jóval alacsonyabb.2021. nov. 18. 16:36
11/13 anonim válasza:
7-es
Szerintem veszélyes vizekre eveztél! :D Mindjárt kapni fogsz az "értelmes" túl okos, önkéntes virológusoktól, hogy tuti nem az oltás miatt van!
12/13 anonim válasza:
Én már átestem a covidon erős tünetekkel és azt gondolom, hogy ez már ad annyi védettséget mint az oltás vagy jobbat is. Szerintem csak egy tényleg hatásos minden patikában kapható gyógyszer vethet véget ennek az egésznek.
13/13 anonim válasza:
"Az információk szerint", ezt a mondatot JÓL jegyezd meg magadnak.
Nem semmi fogás volt ez a kovid cucc, minden elismerésem.
Nagyon kíváncsi vagyok 10-20 év múlva hogy fogsz erre emlékezni, ha még élek akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!