Ha annyira biztonságosak a covid oltások ahogy a politika állítja miért nem vállal felelősséget mellékhatásokért a gyártó vagy a magyar állam?
Mert teljesen biztonságos a hivatalos narratíva szerint.
Így valamiféle ellentmondást vélek felfedezni hogy vegyük fel de egyuttal írjuk alá hogy kisérleti oltás ezért minden felelősség oltottként magánszemélyt terheli. A gyártónak nincs anyagi felelőssége,ahogy az államnak sem. Én ezt nem értem ha annyira jó biztonságos miért nem garantálják?
Vagy ez oltástagadó gyilkossá tesz ha gondolkozom
Minden egyes oltásnál, sőt, műtétnél is alá kell írnod a hozzájáruló nyilatkozatot. Még ha egy veszélytelennek tűnő sebedet kell összevarrni, akkor is alá kell írnod a papírt, arra sem vállal felelősséget senki.
Én azt nem értem, hogy te ezt hogy nem érted.
"...miért nem vállal felelősséget mellékhatásokért a gyártó?"
Vállal.
"...egyuttal írjuk alá hogy kisérleti oltás ezért minden felelősség oltottként magánszemélyt terheli."
Ez hülyeség, nem kell aláírnod semmi ilyet.
3-as
Megnéztem csak részleges kártérítés és unio adhatja ha minden kétséget kizáróan az oltás okozta a problémát és ezt bizonyítani kell kizárólagosan,kb semmit se ér gyakorlatban.
"Megnéztem csak részleges kártérítés"
Ismét nem igaz. A kártérítést vállalhatja át az Unio részlegesen.
"ha minden kétséget kizáróan az oltás okozta a problémát és ezt bizonyítani kell kizárólagosan"
Lett már bizonyítva halálesetekre is, hogy az oltás miatt volt.
Ilyen alapon nincs olyan gyógyszer, amelynél kizárólagosan tudni lehetne. Ne szedjél semmilyen gyógyszert.
Soha, sehol még nem fejlesztettek ki és hoztak forgalomba egy új oltóanyagot és gyógyszert, amelynek hosszú távú hatásairól nyilatkoztak volna.
Ritka esetekben vizsgálják 10 évig, ezeknél is az engedélyezési folyamatokkal együtt 10 év.
Nem 2 hónap volt, ezt honnan veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!