Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pfizer második oltás után...

Pfizer második oltás után milyen mellékhatások lehetnek?

Figyelt kérdés
Azt mondta az orvos, hogy lehet láz. De mást nem mondott, csak annyit hogy ne ijedjen meg. Mi lehet még?
2021. máj. 9. 11:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Láz, émelygés, szédülés, kis rosszullét
2021. máj. 9. 11:14
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
En csutortokon kaptam az masodikat. Az elsotol semmi bajom nem volt, de a masodik utan egy napig olyan voltam mint akin atment az uthenger. Aludtam egesz nap, mindenem fajt. Lazam nem volt.
2021. máj. 9. 11:19
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Mindent elárul a koronavírusról és az oltástól, hogy az ezzel kapcsolatos kérdéseket a politika kategóriában tesszük fel :D
2021. máj. 9. 11:23
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
A fiatalokra valóban van a Pfizer második oltásának egy átmeneti kellemetlen hatása. Ezt Izraelben is tapasztalták, és a média ott sokat foglalkozott vele. De a hatás csak átmeneti, és utána védettséget biztosit a COVID eddig ismert mutációi ellen.
2021. máj. 9. 11:24
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
3. nem a vírusról és az oltásról árul el mindent, hanem a magyar politikáról. A magyar politika mindenbe benne van, az emberek magánéletétől kezdve (ki kit szeret, ki mit olvas, stb.) az egészségen át (oltások) nem sok olyan van, amibe nem szól bele/akar beleszólni a magyar politika.
2021. máj. 9. 11:27
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
Elhullás.
2021. máj. 9. 11:29
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

Mindegyk oltásnak vannak 1-2 napig utóhatásai.

Van ismerősöm, aki a Pfizer és olyan is, aki a Szputnyik 2 oltását is mndenféle mellékhatás nélkül vészelte át.

De 1-2 napos hőemelkedésről is tudok ill. tapasztaltam.

2021. máj. 9. 11:30
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Ja, és az izraeli tapasztalatok szerint nehezebb a fiatal nők számára, mint a férfiak számára.
2021. máj. 9. 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:
11%
Halál.
2021. máj. 9. 11:54
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az első után semmi, a második után 1 nap émelygés, ami az oltás után kb. 12 órával jelentkezett először. De 2x1 Quarelin lerendezte a dolgot.
2021. máj. 9. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!