Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pfizer második oltás után...

Pfizer második oltás után milyen mellékhatások lehetnek?

Figyelt kérdés
Azt mondta az orvos, hogy lehet láz. De mást nem mondott, csak annyit hogy ne ijedjen meg. Mi lehet még?
2021. máj. 9. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Lyukas lesz a vállad. Ez egy garantált mellékhatás, mégse beszél róla senki.
2021. máj. 9. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én pfizert kaptam és az első után volt enyhe átmeneti gyengeségem másnap. A második oltás után még a karom sem fájt az oltás helyén. Idős rokonomnak a karja fájt kicsit, semmi más nem volt, másodiknál még ez sem.

A felesége a kínait kapta, neki a karja nehezen mozgott egy napig, a második oltásnál semmi nem volt.

Párom az oroszt kapta, sem az első, sem a másodiknál nem volt semmi tünete.

A két fiam - egyetemisták - az astrazeneca-t kapták, másnapra mindkettőnek magas láza lett és másfél napig nagyon szarul voltak. Aztán elmúlt és semmi. A másodikat majd sokára kapják, lehet az is hasonló lesz, nem tudom. NA, ez volt nekem ijesztő, a magas láz és a komoly rosszullét - nekik meg rossz volt. De még ez is benne van minden egyes védőoltásnál a normál kategóriában.

2021. máj. 9. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
29%
Majd kiderül, ha beoltatod magad vele. Elvégre kísérleti fázisban van.
2021. máj. 9. 14:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Menstruáció hamarabb jön vagy kimarad esetleg sokáig tart a megszokotthoz képest . Ezek történtek még ismeretségi körben .
2021. máj. 9. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

"Mindent elárul a koronavírusról és az oltástól, hogy az ezzel kapcsolatos kérdéseket a politika kategóriában tesszük fel :D"

Nagyon rosszul gondolod, azok is, akik felpontoztak. Nem árul el mindent egy anonim fórum a helyzetről. Amúgy igazad van, ez nem politikai kérdés. Csak akik ráfüggnek 1 kategóriára (én is), automatikusan oda akarnak írni mindent. Igazából a gyk anonim hobbivirológusai hiszik el magukról, hogy ők lerántják a leplet a gonosz gyógyszeripari cégekről és kormányokról. A kormányokkaél van baj, a gyógyszeripari cégekkel is. Viszont a gyakoris anonim hobbivirológus azóta se ért hozzá.

2021. máj. 10. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!