Egy hete kaptam pfizert. Ez normális?
Képzeld el, velem is ugyanez történt, csak nem 1 hét, hanem kb. 10 nap után kezdődött.
Neked milyen jellegű a fájdalom?
Nekem nem olyan, mint közvetlenül az oltás után, mert nem fáj sokkal jobban az izmom megfeszítésénél (oltás után 1-1,5 napig pont akkor fájt, ha emeltem a karom pl.), hanem ilyen kisugárzó, "idegfájdalom jellegű", néha jobb, néha rosszabb, tök random. Néha olyan érzés is van benne, mintha meg lenne erőltetve és remegne a kifáradástól. Nagyon ijesztő és idegesítő.
Az oltás helyén pedig egy elvakart csípés szerű, nagyon lassan gyógyuló kis seb van.
Én már megmutattam a háziorvosomnak + egy sebésznek is, de nem igazán jöttek lázba tőle, annyit mondott a háziorvos, hogy késleltetett immunreakció lehet. Nem igazán nyugodtam meg, folyton attól félek, le ne kelljen végül vágni a karom, vagy valami. :D
Nekem olyan jellegű volt, mint az oltás után. De kialudtam magam és mára elmúlt.
Tegnapra nagyon keveset aludtam, szóval lehet, hogy valami ilyesmivel összefügg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!