Covid vakcina után 5-6 nappal után lévő "fejfájás" normális?
Nekem 2-3 hétig fájt utána a fejem. Az oltás utáni pár napban sokszor teljesen leizzadtam.
Ha csak enyhe fejfájás, az belefér. Más típusú oltás után is elő szokott fordulni.
Ha neaggyisten súlyossá válna, homályos látással, szédüléssel, hányingerrel társul, akkor irány az orvos! Vagy inkább a mentő.
Én is Astrát kaptam és benne vagyok astrás csiportban facebookon, írták többen is, hogy alkalmanként fáj a fejük, van, akinek hetek óta súlyosan. Én soha nem voltam fejfájós, de azóta megérzem a frontot, tegnap ilyen furán fájt a halántékomnál a fejem, máskor a hátul szokott. Remélem ez idővel elmúlik, bár nem erős fájdalom, de akkor is bosszantó, hogy eddig sosem volt vele bajom...2,5 hete kaptam.
A másik, nekem is azóta sokszor gyorsan ver a szívem, de ez lehet előtte is így volt, csak nem figyeltem rá. Mindenesetre én elmegyek egy kivizsgálásra. Plusz a vádlijaim is gyakran enyhén fájdogálnak, ami szintén az oltás miatt van, olvastam róla. A másodikat nem adatom be, kell a francnak, hogy huszonévesen már ilyen problémáim legyenek :D
24N
#2 az Astrazeneca esetén a második oltás után kevésbé jelentkeznek mellékhatások, mint az első adag után. Hiába ad az első oltás is erős védettséget, 12 hét után csökkenni kezd az ellenanyagok szintje. Tartós védelem csak a a második oltás után alakul ki. Ha már az elsőt beadattad, adasd be a másodikat is!
Anyámnak a Pfizer után fájt a feje egy hónapig, de a második adag után már csak egy napig. Azóta jól van.
A mellékhatásokat mindenképp jelentsd be, és szólj az orvosodnak is, főleg ha továbbra sem múlik el!
Örülök, hogy jobban vagy!
Azért a mellékhatásokat feltétlenül jelentsd be, hogy tudjanak róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!