Az emberek egy része miért nem képes felfogni hogy két lehetősége van vagy a covid mellékhatása vagy az oltás mellékhatása?
Figyelt kérdés
Az információk szerint a covid nagyságrendekkel veszélyesebb. Nyugat Európában sokkal nagyobb az átoltottság még keleten jóval alacsonyabb.2021. nov. 18. 16:36
1/13 anonim válasza:
Gibraltárban 99,99% os átoltás újra maszk kötelező és minden rendezvény meg van tiltva.
Én élni akarok szabadon ez akkor sem lehet ha mindenki oltott
2/13 anonim válasza:
Portugáliában 95%-os átoltottság mellett tombol a vírus.
3/13 anonim válasza:
Nálam még nem volt semmilyen mellékhatása az oltásnak. Látom, nálad már van valamelyiknek 🤣
4/13 anonim válasza:
Egyvalami biztos. Az oltást beadatni sokkal veszélyesebb főleg 3-at mint hogy elkapd a covidot.
5/13 A kérdező kommentje:
Sötétség.😥
2021. nov. 18. 16:44
6/13 anonim válasza:
Átestem a Covidon, mellékhatások nélkül.
Meg még sokan mások is, rengetegen.
Mi nem fogunk oltakozni, akkor se, ha főbe lőnek.
7/13 anonim válasza:
"Nálam még nem volt semmilyen mellékhatása az oltásnak. "
Engem az ágyba küldött egy hónapra a pfizer. Szívritmuszavar, légszomj, gyengeség, a bolt nem tudtam elmenni. A hülye orvosom szerint ez covid lehet, de az összes tesztem negatív lett.
8/13 anonim válasza:
7-es
Nagyon sajnálom.
Ne oltasd magad legközelebb.
Én nem oltattam, és egyszer sem voltam beteg 3 éven át
9/13 anonim válasza:
Miért nem lehet elfogadni, hogy vannak akik nem akarják beadatni ezt a szart? Semmi tesztet nem mutattak még fel a hosszútávú mellékhatásokra. Ha a covidra 1 év alatt találtak oltást, akkor az egyszeű náthát miért nem lehet még mindig gyógyítani? pedig az is egy koronavírus fajta, erre miért nincs vakcina?. Miért kell 3-at beadatni és utána még minden évben 3x? Aki egy covidba belehal az egy infulenzába is beletud. Miért kockáztassak az oltással ha egyszerűen az immunrendszerem is képes legyőzni a vírust, egyéb gond nélkül? Amióta covid van hova tünt az infulenza és a nátha? miért kell mindent a covidra fogni?
10/13 anonim válasza:
Arról meg nem is beszélve, hogy semmit nem ér az oltás mert ugyanúgy megfertőzödsz és ugyanúgy adod tovább is. Kb elhanyagolható %-al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!