A kormány mai bejelentése alapján szombattól kötelező a zárt térben a maszkviselés. Mi a véleményetek?
Kb. 3 hónapot késtek vele, de nagyon minimum 1,5-et (mondjuk mi eddig is mindig hordtunk zárt térben maszkot, szóval engem nem érdekelne az sem, ha nem kellene azoknak, akik nem akarnak, szerintem magánügy).
Egyébként pont erre számítottam.
Ami a további szigorításokat illeti, én azt mondanám, hogy aki akar (és a munkaköre megengedi), annak home office és online oktatás, az egyetemeken a gyakorlatok csak nagyon indokolt esetben legyenek megtartva, és a hosszabb, ott éjszakázós gyakorlatokat le kellene már fújni (vagy menjen, aki akar, de ne legyen kötelező).
Akinek viszont annyira mehetnékje van meg halhatatlannak érzi magát, hadd menjen.
Nagyon ideje volt. De késő és nem elégséges. 6 millióan be vannak oltva? Hát akkor annál rosszabb a helyzet, ha azt nézzük, hogy pocsékabbak a számok oltással, mint tavaly anélkül.
Egyébként, amire a kérdező utalgat, hogy kik nem hordják a maszkot és kikre nem szólnak rá…hát, marhára nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!