Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történt itt 2 nap alatt?...

Mi történt itt 2 nap alatt? Mi ez a pálfordulás a kormánynál járványügyben?

Figyelt kérdés

szabin vagyok a héten, csak ma reggel olvastam híreket 2 nap után. 26-án még Karácsonyt ekézték, mert mi az, hogy kötelező maszkviselés.

[link]

27-én még Kósa is azt nyilatkozta, hogy most nem lesznek szigorítások:

[link]

erre tegnap (28-án) meg:

[link]

Mi történt itt?

Vártam Viktorunk mit mond ma reggel a rádióban, erre elmaradt a szokásos pénteki Kinyilatkoztatás.

Korábban kijelentette, hogy NEM lesz már maszkolás:

[link]

sőt, két hete: [link]

"Orbán szerint "jó, ha van az ember zsebében egy maszk, de az nem véd meg bennünket, csak az oltásban bízhatunk."

2021. okt. 29. 08:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
42%

Semmi, egy lépéssel közelebb a kötelező oltáshoz...most még csak bizonyos állami és önkormányzati szektorokban, aztán majd mindenkinek!!

Helyesen tették, rég kötelezővé tettem volna!

2021. okt. 29. 08:15
 2/22 anonim ***** válasza:
60%
Romlottak az adatok, ennyi. Illetve az olasz példa is ösztönzőleg hathatott. Egyébként semmilyen jóslást nem kell komolyan venni a COVID-dal kapcsolatban, látszik, hogy nem kiszámítható, mi fog történni. (mutánsok stb) Egyébként továbbra is az oltásösztönzés a fő csapásirány.
2021. okt. 29. 08:15
 3/22 anonim ***** válasza:
67%

Orbán Viktor Karácsony Gergely kottájából játszik. Karácsony Gergely pedig 99%-ban Gyurcsány Ferenc.

Mégis mit vártunk? Az első hullám volt az egyetlen, ahol viszonylag tisztességesen tették a dolgukat, de ott is az először leszólták az ellenzéket, amiért iskolabezárásokat akart. Után pár napra lezárták az iskolákat.

Azóta csak kapkodnak, egyik napról a másikra hoznak döntéseket, és a negyedik hullám sem sok jót ígér.

2021. okt. 29. 08:17
 4/22 anonim ***** válasza:
68%

Tegnap reggel volt operatív törzs ölés és szerintem a kormány elé tettek olyan számokat, előrejelzéseket amelyeket nem kötnek az orrunkra.

Amúgy nekem személy szerint nincs bajom a tömegközlekedésben történő maszkviseléssel, október eleje óta hordom. Sőt boltban is, ha sokan vannak. Nem csak a covid terjed most, hanem a többi "tesó" koronavírus is, kollégám is 2 hétre kidőlt. RSV vírust kapott el, jobban megszenvedte mint a covidot tavaly ilyenkor.

2021. okt. 29. 08:19
 5/22 anonim ***** válasza:
54%
Eleve mostanra volt betervezve, mert megvolt az eucharisztikus kongresszus, a vadászkiállítás és a birkamenet. Addig hülyítették a népet, ameddig lehetett. A számokat is ehhez igazítják, valójában alig vannak már covidosok az országban, mert már szinte mindenkin átment, aki alapból nem immunis rá.
2021. okt. 29. 08:20
 6/22 anonim ***** válasza:
75%
Elhúzták az időt ameddig lehet. A Fradinak és a válogatottnak tulajdonképpen elszálltak az esélyei. Lezajlott az előválasztási cirkusz és az úgynevezett békemenet, továbbá a Balaton vize is kihűlt. Valamint kiderült hogy az oltás mégsem működik.
2021. okt. 29. 08:24
 7/22 anonim ***** válasza:
55%
HÁT... az oltás MÉGSE működik...
2021. okt. 29. 08:29
 8/22 anonim ***** válasza:
48%
#5 meséld már el nekem ha lesz időd, hogy milyen érzés ennyire rettenetesen okosan és felvilágosultan felébredni reggelente!
2021. okt. 29. 08:35
 9/22 anonim ***** válasza:
45%

Megérkezett a gyógyszergyári utalás a kormányok részére, kell a pénz a gyógyszeriparnak. A kormányokat megvették fogyjon minél több vakcina.

Minden évben legalább 4 oltás kell majd, gondolj bele mennyit kereshetnek ezen.

2021. okt. 29. 08:41
 10/22 anonim ***** válasza:
59%

Kiv vagyok, kedd reggel hányan lepődnek meg, hogy megkérdezi a kaller, hogy hol a maszk, és eleve a buszra fel sem engednek nélküle.

Nagyon sokan szabin vannak most, és nem feltétlenül a híreket bújják.

2021. okt. 29. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!