Mi történt itt 2 nap alatt? Mi ez a pálfordulás a kormánynál járványügyben?
szabin vagyok a héten, csak ma reggel olvastam híreket 2 nap után. 26-án még Karácsonyt ekézték, mert mi az, hogy kötelező maszkviselés.
27-én még Kósa is azt nyilatkozta, hogy most nem lesznek szigorítások:
erre tegnap (28-án) meg:
Mi történt itt?
Vártam Viktorunk mit mond ma reggel a rádióban, erre elmaradt a szokásos pénteki Kinyilatkoztatás.
Korábban kijelentette, hogy NEM lesz már maszkolás:
sőt, két hete: [link]
"Orbán szerint "jó, ha van az ember zsebében egy maszk, de az nem véd meg bennünket, csak az oltásban bízhatunk."
Semmi, egy lépéssel közelebb a kötelező oltáshoz...most még csak bizonyos állami és önkormányzati szektorokban, aztán majd mindenkinek!!
Helyesen tették, rég kötelezővé tettem volna!
Orbán Viktor Karácsony Gergely kottájából játszik. Karácsony Gergely pedig 99%-ban Gyurcsány Ferenc.
Mégis mit vártunk? Az első hullám volt az egyetlen, ahol viszonylag tisztességesen tették a dolgukat, de ott is az először leszólták az ellenzéket, amiért iskolabezárásokat akart. Után pár napra lezárták az iskolákat.
Azóta csak kapkodnak, egyik napról a másikra hoznak döntéseket, és a negyedik hullám sem sok jót ígér.
Tegnap reggel volt operatív törzs ölés és szerintem a kormány elé tettek olyan számokat, előrejelzéseket amelyeket nem kötnek az orrunkra.
Amúgy nekem személy szerint nincs bajom a tömegközlekedésben történő maszkviseléssel, október eleje óta hordom. Sőt boltban is, ha sokan vannak. Nem csak a covid terjed most, hanem a többi "tesó" koronavírus is, kollégám is 2 hétre kidőlt. RSV vírust kapott el, jobban megszenvedte mint a covidot tavaly ilyenkor.
Megérkezett a gyógyszergyári utalás a kormányok részére, kell a pénz a gyógyszeriparnak. A kormányokat megvették fogyjon minél több vakcina.
Minden évben legalább 4 oltás kell majd, gondolj bele mennyit kereshetnek ezen.
Kiv vagyok, kedd reggel hányan lepődnek meg, hogy megkérdezi a kaller, hogy hol a maszk, és eleve a buszra fel sem engednek nélküle.
Nagyon sokan szabin vannak most, és nem feltétlenül a híreket bújják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!