Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történt itt 2 nap alatt?...

Mi történt itt 2 nap alatt? Mi ez a pálfordulás a kormánynál járványügyben?

Figyelt kérdés

szabin vagyok a héten, csak ma reggel olvastam híreket 2 nap után. 26-án még Karácsonyt ekézték, mert mi az, hogy kötelező maszkviselés.

[link]

27-én még Kósa is azt nyilatkozta, hogy most nem lesznek szigorítások:

[link]

erre tegnap (28-án) meg:

[link]

Mi történt itt?

Vártam Viktorunk mit mond ma reggel a rádióban, erre elmaradt a szokásos pénteki Kinyilatkoztatás.

Korábban kijelentette, hogy NEM lesz már maszkolás:

[link]

sőt, két hete: [link]

"Orbán szerint "jó, ha van az ember zsebében egy maszk, de az nem véd meg bennünket, csak az oltásban bízhatunk."

2021. okt. 29. 08:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
7: az oltás elég jól működik (persze nem tökéletes semmi), most az oltásösztönzés is felzárkózik melléje.
2021. okt. 29. 08:56
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Erre a kötelezővé tehetik a munkáltatók a dolgozók számára az oltást dologra, azért kíváncsi lennék. Mégis hogy gondolják? Nálunk a munkahelyemen amúgy is létszámhiány van, és a dolgozók legalább fele, nem oltott. Tehát ha őlet elküldik, akkor ki fog dolgozni?
2021. okt. 29. 09:10
 13/22 anonim ***** válasza:
32%
10# vagy pl a felét leveri a Covid, abból a fele meghal.... akkor is nagy baj lesz ám!!
2021. okt. 29. 09:12
 14/22 anonim ***** válasza:
12# esnek írtam, bocs.
2021. okt. 29. 09:12
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

Ja, lveri a felét, mint eddig.

85 éves átlagéletkor, daganattal teli:D

2021. okt. 29. 09:16
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Én is lájkolom a következetességet, de marha az, aki nem reagál a változásokra.
2021. okt. 29. 09:17
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

Lement a békemenet:D

Ezt már nyár óta lehetett tudni:D

2021. okt. 29. 09:22
 18/22 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem egyértelmű a történet. A kormány legnagyobb bulija az oltásmutyi jelenleg és a PCR tesztmutyi amin a haverok kaszálnak. A tesztmutyi zavartalan de mindent elkövettek mégis megállt az oltakozás ezért ezt erőltetni kell innentől, hogy tovább menjen a sztori. Viszont önmagában ez nagyon gyanús lenne ezért tessék-lássék módon az ellenzék maszkmániájának is engedve abból is kötelezővé tettek de továbbra is hangsúlyozva hogy de csak az oltás a valódi eszköz. De az látszik, hogy eredeteileg a kormány már csak az oltásokat szerette volna sütögetni elfele.
2021. okt. 29. 10:12
 19/22 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
30%
A kormánynak végre kezd megjönni az esze! Remélem, hogy még erősebben fogja majd meg a nép torkát! Így kell országot vezetni, vészhelyzet van, korlátozások kellenek!
2021. okt. 29. 11:57
 20/22 anonim ***** válasza:
37%
#11 Az oltás nem működik, ezt világosan láthatjuk - már ha igazak a számadatok. A "delta variánst" már jó előre kitalálták, hogy legyen mire fogni.
2021. okt. 29. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!