Kötelezővé tennéd az oltást?
Figyelt kérdés
Én kötelezővé tenném. A magyarok annyira ostobák, hogy a saját elemi érdeküket sem ismerik fel járványügyben.2021. nov. 17. 17:48
11/48 anonim válasza:
Nem tudom miért hiszik egyesek, hogyha kötelező lenne akkor mindenki beoltatná magát. Én nem oltatom magam soha.
12/48 anonim válasza:
Akkor se tenném kötelezővé, ha hatásos lenne.
De mivel még csak nem is hatásos, így főleg nem tenném kötelezővé.
13/48 anonim válasza:
Nem, Inkább tartsanak ostobának a hozzád hasonló ostobák, mint hogy csatornalét nyomjanak belém.
14/48 mindentudó99 válasza:
Nem. De további szigorítás kellene az oltatlanokra hogy rákényszerüljenek
15/48 anonim válasza:
#14 Elárulnád hogy mi értelme lenne annak ha mindenki be lenne oltva?
Mert kb akkor is ugyanígy tombolna a járvány mint most..
16/48 anonim válasza:
Nem, mert egyrészt kb. semmit nem ér, másrészt a mellékhatások veszélyesebbek, mint a covid.
17/48 anonim válasza:
16:
Erre van valami statisztikád? Komolyan érdekelne.
18/48 anonim válasza:
17-es, ne gyerekeskedjél már légyszi😃
Honnan lenne erre statisztika? Nem mondják meg, hány oltott van a kórházban. Nincs arra statisztika, hogy ki milyen oltást kapott, aki kórházban van. Nem vezetik, hogy az olt@stól kinek milyen mellékhatása, károsodása lett.
19/48 anonim válasza:
Tehát #16-nak semmi bizonyítéka nincsen, de a mellékhatás rosszabb mint a COVID mert csak :D OK :D
20/48 anonim válasza:
Minek? Minden szám rosszabb mint tavaly és hatmillió az oltott. Az oltás csődöt mondott de legyen kötelező??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!