Kötelezővé tennéd a covid-19 elleni védőoltást?
Nem. Szerintem csak az oltassa magát aki veszélyben érzi magát mindegy hogy csak retteg vagy tényleg veszélyeztetett. Aki meg nem érzi magát veszélyben azt nem kéne Beoltatni.
Én nem tenném.
Aki meg az igenre szavazott az idióta.
Nekem amúgy kevéssé érdekel mert ha kötelezővé teszik eskü Beloruszba költözök.
Először oltsák be akiket szükséges és vállalja, aztán azokat akik kérik, aztán majd azután lehet ezen gondolkozni.
Amíg úgysincs annyi vakcina ami elég lenne addig mindegy ki mit gondol.
Egy hónap múlva sírva jönnél vissza, mert Lukasenkó még vakcina nélkül is diktatórikusabb, mint itt az egész covid miatti intézkedések.
#6 lehet hogy sirnék de inkább rohadok meg ott mint hogy beoltassam magam.
Egyébként meg odamegyek és pár hónap elteltével már együtt tüntetnék a helyiekkel.
A belorusz titkosrendőrség meg elsők között vinne el, hisz külföldi lennél. Bejáratott módszereikkel pedig pillanatok alatt elérnék, hogy bevalld a kémkedés vádját, oszt vagy életfogyt egy posztkomcsi böriben, vagy kötél.
Nem tudnál, mert a külföldieket folyamatosan figyelik a helyi titkosszolgálatok. Akkor inkább valami ázsiai országba menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!