Kötelezővé tennéd a maszk használatot zárt terekben Szeptembertől az újabb hullám miatt?
Figyelt kérdés
A környező országokban sokkal szigorúbb intézkedések vannak a maszkhasználat terén.2021. aug. 27. 17:02
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindenképp.
Nem semmi esetre sem.
Nem vagyok kompetens, nem tudom mi lenne a jó.
Más.
65 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem, ha meg igen akkor tartoznék valami elszámolóval hogy oltás ellenére miért szopatok mindenkit.
2/9 anonim válasza:
Ha segít, vállalom azt a kb heti egy órát, amit a boltban maszkban töltenék
3/9 anonim válasza:
Olyan elegem van már ebből... Nem tűnik fel senkinek, hogy előre meg van írva a forgatókönyv?
4/9 anonim válasza:
3: akkor írd már le előre mondjuk egy évre, és majd visszanézzük, OK?
5/9 anonim válasza:
6: ez nem forgatókönyv, hanem egy zavaros katyvasz.
6/9 anonim válasza:
Nem szeptembertől, hanem már most.
7/9 anonim válasza:
Nem tenném kötelezővé,de maszk nélküliek nem léphetnének be.
8/9 anonim válasza:
Felőlem szkafanderben is járhattok, de miért kell a normális embereket nyaggatni a fetisizmusotokkal?
9/9 anonim válasza:
Aki szeretné hordja, aki nem az nem. Ennyi. Pont mint az oltás. Én hordom is zárt téren a maszkot meg be is vagyok oltva, de nem hinném, hogy a társadalmi szakadékok mélyítése, az értelmetlen korlátozások, diszkriminálás miért ennyire fétise a mindenkori vezetésnek itt, vagy a világon máshol. Oké, egy ideig szükségesek voltak a korlátozások, de már jelen helyzetben tejesen indokolatlan szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!