Részt veszel a november 20-i tüntetésen?
Én megyek. Be vagyok oltva, de nem támogatom:
- Az oltatlanok bármilyen megkülönböztetését
- A kötelező maszkviselést
- És a többi korlátozás újbóli bevezetését sem
Ennyit arról, hogy csak a konteós oltásellenesek mennek...
25-ös
Még szerencse, hogy ennyi esze van azért a Fidesznek és nem a te tanácsodat fogadja meg, mert amit most leírtál ide, hogy elkobozni mindent mert valakinek nem az a véleménye mint neked, annak olyan dolgot adnék amit le sem írok mert 10 év börit adnának érte. Esetleg a fekete Volga ne jöjjön?
25!
Ami leírtál, az egyrész erkölcsileg nonszensz, másrészt pedig tudományosan is hülyeség, mert az oltások továbbra sem fogják megállítani a járványt. És bár beoltattam magam, de továbbra sem az oltástól várom a csodát, hanem az immunrendszeremet tartom fitten. Saját magamban jobban megbízom, mint egy rakás orvosgazemberben, szóval köszönöm, de nincs szükségem az ötleteidre. Az első három hullámot túléltem oltások nélkül is, és az összes többit is túl fogom...
Egyébként a mutációkat pedig éppen az oltások okozzák. Nem véletlenül alapvető elve (kellene legyen), hogy járvány közben nem oltunk embereket.
Látom a félelemkampány célba ért. Elmondom mégegyszer lassan és érthetően:
NEM
AZ
OLTATLANOK
MIATT
VAN
MÉG
MINDIG
JÁRVÁNY
!
"járvány közben nem oltunk embereket"
Hanem végignézzük, ahogy mind meghal, aki elkapja a kórt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!