Részt veszel a november 20-i tüntetésen?
Minek tüntetni ha nem is tudja kötelezni olyan gáz az ország gazdasági állapota és munkaerőhiány van?
Ez az a helyzet mikor elmész fa*z nélkül ba*ni.
14
Nettó hülyeség!
Én oltásellenes vagyok, de ahol kell maszkozok. Buliba, ilyen összedörzsölődős helyekre pedig előtte sem jártam.
14
Amúgy szerintem valami sz@ros kölyök lehetsz...
Hol van munkaerőhiány?
Pl: Heves megye, Nógrád, BAZ, Jász-ban, ahol teli van ukrán munkással mert nem megy senki dolgozni 145eFt netto-ért, nincs targoncás, raktáros.
De ha a "csicska" multi melót figyelmen kívül hagyjuk ma volt gázóra csere a Tigáztól, 80km-ert utazott hozzám mert nincs ember, 26 éve dolgozik ott 250eFt-ot keres, mondtam neki nem is lesz. Valamint szakmunkás hiány is van, egyéb kérdés valakinek, esetleg melyik bolygón lakunk vagy hassonló?
12-es voltam
Majd évek múltán kijön az adat hogy nincs statisztikai különbség beoltott és nem beoltott között akkor mi lesz? Most meg ülnek rajta, mint oly sok más kikért kormányzati adaton..
Tüntetésre nem mennék mert meg vagyunk félemlítve - rémhírterjesztésért bárkit bevihetnek.
2020-ban azt mondták hogy ha kellő ember beoltatja magát kialakul az nyájimmunitás és elfelejthetjük a covidot, majd jött a 2-3-4. hullám. Most már arról van szó hogy oltasd be magad 3X-ra és akkor kevesebb tüneted lesz de mindenképp átesel rajta. Pár hónap és jön a 4. oltás is biztosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!