Gondolom mekkora tömeg lesz, egymás hegyén-hátán fog nyomorogni az a párszáz ember
2021. nov. 16. 14:09
2/70 anonim válasza:
Okosabb lenne komolyan venni a dolgokat, mint foloslegesen lazadozni es csoportosulni! (persze mindenki azt csinal amit akar)
2021. nov. 16. 14:09
3/70 A kérdező kommentje:
Ez megint arra ment ki, hogy milliárdokat tettek zsebre, a gyógyszeripar jó pénzforrás. Lemérték azt, hogy az emberek sok helyen nem lázadnak fel a kormány ellen, ha a kormány kellően befélemlíti őket, ez egy jó visszajelzés volt. Ezzel elérik, hogy építik a totális megfigyelést, minden csak neten keresztül történik. Ez nem az egészségünkről szól.
Az elszomorító, hogy Magyarországon nagyon könnyen véghez vitték a dolgot, nem volt ellenállás, míg a nagyobb országokban keményen felléptek az intézkedések ellen:
Én idén kétszer beadattam magamnak a Pfizer-t, de nincsen azóta se semmi bajom. Viszont harmadszorra már nem akarom beadatni, úgy vagyok vele, hogy előbb utóbb úgy is belehalok valamibe, ha a covid-ba, akkor abba. Senki sem élhet örökké, még orbán és a mészáros sem.
2021. nov. 16. 14:11
5/70 anonim válasza:
Tök mindegy mit háborog pár konteós, semmit nem változtat a dolgok menetén. Kb 5 féle vakcinából lehet választani Magyarországon (kivételesen jó helyzetben vagyunk), az egyik legyen már szimpatikus és kész. Azt már csak ne hiszi senki hogy Billgéc még Kínát is elfoglalta.
2021. nov. 16. 14:14
6/70 anonim válasza:
Járványhelyzetben igazán zseniális húzás pont a sok oltatlannak a tömegnyomor...
2021. nov. 16. 14:14
7/70 anonim válasza:
Kössz nem, nem állnék be a fóliasapkás hőbörgő szatyrosprolik közé.
2021. nov. 16. 14:16
8/70 anonim válasza:
Mindenkinek a saját döntésének kéne lennie, hogy beoltatja-e magát, ezt támogatom. Viszont a vírustagadó konteósokat, meg a "Bill Gates leszippantja az agyamat" idiótákat nem támogatom. Én beoltattam magam, de annyira nem szívlelem felebarátaim, hogy miközben tombol a vírus tömegbe menjek.
2021. nov. 16. 14:21
9/70 anonim válasza:
Lesznek megint ötvenen, esetleg mondanak beszédet és hazamennek :D hideg van már, nem fognak sátrazni mint nyáron a #szatyrosok :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!