Osztrákoknál napi 29 halottal lassan teljes lockdown lesz, itton 160 halottal semmi?
"Aki fél, otthon maradhat, senki sem kényszerít senkit az utcára" - nem igaz. Egyetemista vagyok, 3x oltott stb., de az egyetemen katalógusok vannak, olykor előadásokon is, és még mindig folyamatosan vannak egész hetes, vidéki, ott alvós gyakorlataink is:(
Az oltás nem véd meg. Jobb híján a múlt hét vége óta magunk között irogatjuk, kik teszteltek pozitívat, már 40 körül vannak a listán, pedig kell védettségi vagy negatív teszt az óralátogatáshoz.
Féltem a családomat, és szégyellem magam, hogy veszélyeztetem őket (ők is oltottak), de ez az utolsó évem, itt már nem lehet abbahagyni...
Nem, ez nem igaz.
Sokkal többen haltak volna meg, viszont akkora védettséget meg nem okozott volna, hogy utána nyugodtan ülhessünk.
A svédek próbáltak ilyet az elején, de csúnyán rajtavesztettek.
Az olaszoknál meg az utcán voltak a halottak, nem emlékeztek?
17) A svédek csinálták jól.Egyáltalán nem evszettek rajta. Csak az elsö hullámban volt magasababb náluka halálozás, mint a lezárt roszágokban 2020 tavaszán(de az iskizárólag az idösek otthonok miatt), 200öszén telén és 2010 elsö felében már alacsonyabb volt náluk a halálozás, mint a lezárt Németországban vagy Belgiumban.
Az olasz eg´szse´gügy egy nagy kataszrófa, minden télen szanaszét vannaka betgek emga halottak, semmi újdonsag nem volt ebnne.
Csak szólok, hogy az első hullám második felében már a svédek is lezártak, és azóta is.
Csak ott nem utasítások mentek, mert a nép szabálykövető, ezért csak kérték őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!