Mennyire utoljak az osztrakok a magyarokat?
Jelenleg nemetorszagban dolgogozom egy igen erösen idegengyülölö környezetben es mar elegvan belöle, hogy allandoan atvernek, hülyenek neznek, kiröhögnek, es legszivesebben hazahajintananak.
De nem teszik mert a melomra jelenleg ugy nez ki hogy szükseg van.
Arra gondoltam attelepülök Ausztriaba, hatha ott jobb a helyzet de nem szertnek csöbörböl vödörbe kerülni.
Kb mindenhol meg van ugyanaz a csoport... ez nem nemzeti szinten megy...
Te az osztráknak is ugyanaz a keleti munkás leszel, mint nálznk a román és a bulgár....
Egyszerűen xar helyen dolgozol, és mindamellett az osztrákoknál is kifoghatsz ilyen csoportot, így csöbörből vödörbe is eshetsz.....
Sajnos ezt én is tapasztaltam. 2 év után jöttem haza németből, pedig egy korrektnek tűnő építési cégnél dolgoztam. A munkacsoportban 35%-al kevesebb bért kaptam, mint a többiek, akik mondanom sem kell egész nap kávéztak, meg sportfogadásokat nézegettek a neten. A prémium osztáskor nagyvonalúan megfeledkeztek róla, hisz csak egy külföldi vagyok...
Azt hiszem nincs gond a német tudásommal, de tárgyalásokon annyira látszott, inkább az echte német szemébe néztek, mintsem az enyémbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!