Milyen országokban van példa meseterségesen alacsonyan tartott energia árakra?
Figyelt kérdés
Magyarországon kívül2021. nov. 15. 19:09
2/12 anonim válasza:
Az üzemanyagárat a horvátok is befagyasztották.
3/12 anonim válasza:
Nyilván annyiért kell adni amennyiért a szabadpiac kínálja, én már felkészültem az 1200ft benzinárra.
4/12 anonim válasza:
Pl. Romániában is hatósági árak voltak kb. 2021-ig, más országokban nem tudom mi a helyzet.
De engem nem ez érdekel, inkább az hogy egy piaci liberalizációtól ti mit vártok?
Mert az elmúlt 7-8 évben az EU-n belül a magyar háztartások számára szolgáltatott gáz, áram mindig a legolcsóbbak között volt. (szerintem top 3 legolcsóbból ki se kerültünk soha)
5/12 anonim válasza:
Az a baj hogy ez valóban képes az inflációt gerjeszteni.
6/12 anonim válasza:
Hatalmas infláció lesz az egész világon ha az energiahordozók ára nem megy vissza, mindenre befolyással van sajnos.
7/12 anonim válasza:
Például a gáz miatt drágul a műtrágya attól a zöldségfélék és így tovább,ráadásul nem kis mértékben.
8/12 anonim válasza:
Harmadik világbeli országokban.
9/12 anonim válasza:
Például,ha megfizethető áron van az energia,működik minden.
Érdekes.
10/12 anonim válasza:
9 ténlyg érdekes amit mondasz. Pl: Venezuela, Kuba, ... Minden működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!