Tényleg büszkék rá, hogy itt a legolcsóbb az energia?
Figyelt kérdés
Miközben bérekben is utolsók vagyunk...
Ezt tudják a fideszesek?
Egyáltalán van olyan aki büszke a rizsacsökkentésre?
Miért ilyen buták az emberek?
Legkevesebb bérért, legolcsóbb árakat fizetjük... Ennek természetesnek kellene lennie.
Persze a fidesz meg a szavazóik eddig sem jutnak el :(
2021. nov. 12. 17:46
1/9 anonim válasza:
Nekem a bérem nem utolsó. Mindenki ismeri a saját bérét, és eltudja dönteni, hogy kire szavazzon, ezért van most a 3.-ik 2/3-ad.
2/9 anonim válasza:
Az első hazugságig olvastam, hát az már az első sornál előjött. Nem vagyunk bérekben utolsók.
3/9 anonim válasza:
Ők nem a saját bérük miatt háborognak, hanem azon mélyszegény emberek bére miatt, akikről olvastak a telexen, hogy léteznek, de még egyet sem láttak élőben xd.
5/9 anonim válasza:
Büszkeség az hogy jön ide,örûlök hogy nem kétszer ennyi a gáz ára és ki tudom fizetni, büszke erre nem vagyok😉
8/9 Fsms válasza:
Nem. Az adónkból fizetik a különbözetet.
Másrészről nem ösztönöz az energia takarékos megoldásokra, háztartási gépek, izzók, megújuló fűtés, etc.
Középtávon már jelentkezni fog a negatív hatása, vagy gyorsabban. Ez a megoldás nem fenntartható.
9/9 A kérdező kommentje:
Vegulis igaz, majd fényben meg melegben haltok éhen a hatalmas infláció miatt, idiota fidezses trollcsuti ciganyok 🤡🤡
2021. nov. 12. 20:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!