Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi az esély arra, hogy...

Mennyi az esély arra, hogy 2026-ban nem a Fidesz nyer?

Figyelt kérdés

febr. 1. 00:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Nagyjából mint a nemzeti konzultációk eredményei, azaz 98%
febr. 1. 00:10
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
Jelenleg elég nagy erre az esély. Ha most lennének a választások, valószínűleg bukna a Fidesz. Azonban ne felejtsük el, hogy a választások 1 év múlva lesznek. Addig pedig sok minden történhet, ami ezt az esélyt tovább növelheti, de akár le is nullázhatja.
febr. 1. 00:34
 3/20 anonim ***** válasza:
53%
55-60% körül szerintem
febr. 1. 00:34
 4/20 anonim ***** válasza:
67%

Szerencsére végre egyre nagyobb.

Kezd oszlani a sötétség a fejekben.Ha más módon nem is,kipusztuló félben van az életkora miatt a törzsbázisnak.Egy a szomorú,hogy kb. pótolja az egyre gyorsabb ütemben szaporodó "rejtett erőforrás" létszáma és a külföldi lakcímmel rendelkező magyarok szavazási lehetősége.

Amit egyébként tiltanék,mert én se mehetek szavazni se Romániába,se Szlovákiába,se USA-ba,stb szavazni.

febr. 1. 00:50
 5/20 anonim ***** válasza:
27%

Simán meglesz a 2/3

Nem vagyok fideszes, de értelmes/összefogott ellenzék nincs, előnyös választási tv meg van

febr. 1. 00:59
 6/20 PMC Wagner ***** válasza:
40%

"mert én se mehetek szavazni se Romániába,se Szlovákiába,se USA-ba,stb szavazni."

Ha amerikai állampolgár vagy leadhatod a szavazatod innen.

febr. 1. 01:07
 7/20 anonim ***** válasza:
41%
Ja.Csak az USA-ból nem üldöznek,hogy legyek a szavazó állampolgárjuk,főleg nem küldöznek mindenféle támogatást...
febr. 1. 01:12
 8/20 anonim ***** válasza:
36%
"Amit egyébként tiltanék,mert én se mehetek szavazni se Romániába,se Szlovákiába,se USA-ba,stb szavazni" Románia és az USA is lehetővé teszi, hogy a külföldön élő àllampolgárai is szavazhassanak. A fél Moldován konkrétan szavazati joga van a román választásokon.
febr. 1. 01:33
 9/20 anonim ***** válasza:
59%
Jelenleg úgy néz ki hogy tényleg vége a NER-nek hamarosan, és én személyszerint mindig reálisan néztem a dolgokat, 22-ben is láttam hogy 2/3-ad lesz
febr. 1. 01:46
 10/20 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem most hétvégén is nyerne, 2026 ban meg főleg
febr. 1. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!