Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi az esély arra, hogy...

Mennyi az esély arra, hogy 2026-ban nem a Fidesz nyer?

Figyelt kérdés

febr. 1. 00:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Fidesz fog nyerni. A rendszer amit kiépített beton biztos. Itt csak akkor lesz màs miniszterelnök és kormány, ha ő maga mond le.
febr. 1. 03:23
 12/20 anonim ***** válasza:
6%
Biztos, hogy a FIDESZ fog nyerni. Értelmes polgár rájuk szavaz. Az ellenzék egy kabaré.
febr. 1. 03:49
 13/20 anonim ***** válasza:
35%

90 %.

Mostanra egyértelmű a trend, a Tisza folyamatosan erősődik és mostanra vezet, a fidesz pedig 2 éve gyengül.

Szerintem ez a Dubajozás lesz az utolsó szög a koporsojukba.

Vagy rövid uton elengedik, és akkor nagy győzelem lesz az ellenzéknek, vagy ha biroságra kerül akkor pedig kifognak derülni a csalások. Hogy átverték a befektetőket, hogy be akarták csapni a fővárost, kiderülnek az okirathamisítások.

Lehet hogy ebbe a Dubájbuliba még a választások előtt belebuknak. Ez lehet a fidesz Öszödi beszéde.

febr. 1. 05:18
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

A fidesz nem nyer, hanem csinál magának választást!

És, mindenki, aki azzal hiteget, hogy legyőzhető, átveri az embereket, legyen szó, politikusról, vagy kampányoló szavazóról.

Itt, 3 opció van a váltásra:

-vagy, a biológia tesz az országnak egy szivességet

-vagy, önként mond le és mondja azt, hogy már elég -nem hinném, hogy ez valós lehetőség-

-vagy, nagyjából az történne, mint Szlovákiában vagy Szerbiában.

Én, sokáig azt mondtam, hogy egy belső puccs lehetséges lenne, Magyar Péter után, be kell látnom, hogy tévedtem, még a belső puccsot is ki tudja védeni.

febr. 1. 05:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Orbánnak még sok éve van hátra, de az nem biztos, hogy vezetőként fogja eltölteni. Most azt mondom, hogy 2026 meglesz a fidesznek, nincs másra utaló jel.
febr. 1. 05:37
 16/20 anonim ***** válasza:
61%

0%-ot mondanék, de ha kicsi esélyt is látnék a változásra, akkor is max. 2% lenne.

Amúgy szerintem az lenne, ha változás lenne, hogy elgáncsoskodnák M.P. szereplését és max. 2 év múlva egy rendkívüli választás során gigamegantikusan nagy fölénnyel megszavaznák a zemberek ismét Viktortát a posztra csakis azért ismét őt, me':

"Nehogymá' a Tyúúúúúrcsán gyüjjön vissza!".

febr. 1. 07:11
 17/20 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem be van nekik készítve Magyar Péterről elég anyag, amit majd a választás előtti hónapokban élesítenek. A fickó messze nem egy szent, különben nem lett volna tagja a Fidesznek 2024 elejéig. Szóval szépen szét fogják shreddelni a Tisza népszerűségét és meglesz nekik legalább az abszolút többség, de az is lehet, hogy újra a 2/3.
febr. 1. 08:06
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyelőre em sok, a Tisza még sehol sincs, MP egyszemélyes pártként működik még mindig, az meg nem elég egy országos választáson. Na meg a programja is kb ugyanaz, mint az összefogásnak volt legutóbb, az meg nem hozott sikert.
febr. 1. 08:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
febr. 1. 09:56
 20/20 jpeacefuler ***** válasza:
Nagy falat a Fidesz-KDNP. Főleg egy ilyen meggondolatlan ürgének, mint Péter. Osztom a 17-es gondolatát, be van ott készítve már egy pár "bomba" 2026-ra és az tényleg nagyot fog szólni, nem úgy mint az eddig ígért "atomok", amivel Magya úr szolgált. Ebben biztos vagyok. Ez a kormány nem adja olyan olcsón az irháját.
febr. 2. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!