Ha holnap vegyvédelmi ruhában mennék be egy szupermarketba, megijednének az emberke?
Figyelt kérdés
Édesanyám egy laborban dolgozott anno és van neki itthon ilyen pufi szkafander ruhája, álarccal.2021. nov. 14. 19:39
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de szívesen elkísérnélek és venném fel a reakciókat.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, de én nem ijednék meg, covid miatt több ilyen védöruhát láttunk tv-ben, videókon, így már nem annyira különleges.
7/10 anonim válasza:
Hát láttam már ha nem is vegyvédelmi öltözékben,de plexi pajzzsal,álarccal,gumikesztyűvel,kezes-lábassal felvértezett embert vásárolni.
8/10 árokpart válasza:
Na de mire jó az ilyesmi miért érez egyáltalán kényszert valaki ilyen butaságra?
10/10 anonim válasza:
Jöhehek veled? 😆 Nekem is van vegyvédelmi ruhám, mert olyan helyen dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!