Családosok.Ti kire fogtok szavazni áprilisban? A kormányra aki segít hogy tisztességesen neveljétek a gyereket,vagy a családellenes ellenzékre aki nyomorba döntene titeket?
Ahogyan én is. Kíváncsi leszek hogyan történik majd a gyakorlatban.
Az elv, az tőröl metszett bolsevik. Osztogassunk a máséból.
Jaj,szegény gazdag nagycsaládosok!
Innentől nyomorban fognak élni.
Lehet a medencét sem fogják tudni használni,ha megszüntetik a rezsicsökkentést,igaz?:DDD
Szerintem nem arra akiknél rekordszintre emelkedett a gyermek mélyszegénység, és a probléma megoldása kb. a statisztika hamisításából áll.
Nem is arra, akik 27%-ra emelték az áfát egy tollvonással 2%-kal csökkentve a fizetésem vásárlóerejét.
Nem is arra, akik miatt hullanak az emberek mint a legyek, mert lezüllesztették az egészségügyet.
Nem is arra, amelyik ellehetetlenítette az oktatást.
Nem is arra, amelyik a munkavállalói jogokat úgy megcsorbította, hogy kb. semmihez sincs joguk, márpedig a családot el is kell tartani, nem csak fel kell rá venni a CSOK-ot, és gyártani a kölköt, és gondolok itt a sztrájkjogtól kezdve a műszakpótlék csökkentésig sok dologra.
Nem is arra, amelyik a gyerekemen jövőjét tönkreteszi azzal, hogy a környezet tönkretételét támogatja.
Még tudnék néhány dolgot sorolni, de ennyi is elég.
Szóval a kormányváltásra, vagyis az ellenzéki összefogásra szavazok.
Remélem, kielégítettem az őszinte érdeklődésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!