A budapestiek családellenesek. Ezért szavaztak
Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre a fővárosiak nagy része kificamodott értékrenddel létezik. Nők 35 fölött SEM vállalnak gyereket, inkább költenek körömlakkra meg ilyen liba dolgokra. A férfiakban itt nincs tartás! Nem MERNEK családot vállalni, mert nem eléggé férfiak! Hiába tanulnak 30 éves korukig, nyűvvednek a mamahotelben meg társbérletben hogy több pénz maradjon a bulizásra!
Lehet hogy ezért szavaztak Karácsonyra? Ez az ő értékrendjük? A család- és nemzetellenesség? (A kettő szinte ugyanaz!!!)
A főváros melyik részén jutottál eme csodálatos véleményre?
2020. júl. 16. 21:22
2/31 anonim válasza:
Szerintem ha kivesszük a cigányságot a számításból, a vidéki magyarok sem mutatnának különösebb statisztikai különbséget gyermekvállalást illetően, de ez csak egy megérzés.
2020. júl. 16. 21:37
3/31 anonim válasza:
Látom ma nagyon tolod a "családbarát", meg a "szemét lipcsi fővárosiak" propagandát. De nagyon erős általánosítás. Ahogy Pesten vannak kormánypártiak, úgy vidéken is vannak ellenzékiek. Az, hogy ki mennyi gyereket akar vállalni, még mindig teljes mértékben magánügy. Ha te így szeretnéd, vállalj 3-4 gyereket, vedd fel a CSOK-ot és légy rá büszke mekkora hazafi vagy. De ne nyilvánítsd degeneráltnak azokat, akiknek nem ez az életforma jön be.
2020. júl. 16. 21:41
4/31 anonim válasza:
Na igen, ez a fajta kedvesség árad belőletek egész nap Budapest felé... Aztán nem értitek, mért nem lesztek ott megszavazva. Veteményt meglocsoltad már, vagy csak ülsz a gép előtt? Ja, nem, quadokkal szoktatok őrjöngeni egész nap 80 éves öregasszonyok tanyája körül, hátha belehal a félelembe: ez a vidéki kultúra 2020. Az akácfát nem tudná megkülönböztetni a szőlőtől, de osztani az észt az megy.
2020. júl. 16. 21:41
5/31 anonim válasza:
Aki akar gyereket vállalni, az vállalni fog akkor is, ha Karácsony a polgármester. Nem értem az összefüggést.
2020. júl. 16. 21:45
6/31 LazyJones válasza:
#1 Szerintem a Lipótmező környékén...
Kérdező, pesti vagyok és családot tervezek. Na, ezt hogyan magyarázod meg?
2020. júl. 16. 21:47
7/31 anonim válasza:
"Nem MERNEK családot vállalni, mert nem eléggé férfiak! "
Inkább: Nem MERNEK családot vállali, mert nem biztos az anyagi háttér egy ilyen kormány mellett.
2020. júl. 16. 21:56
8/31 anonim válasza:
Gondoljuk tovább: mikor lettek családellenesek? Hát amikor Tarlós volt a polgi! Tehát ő tehet róla! Hm?
2020. júl. 16. 22:00
9/31 anonim válasza:
Budapesten az országos átlagnál nagyobb esélyed van "komoly" karriert befutni így akik a munkájuknak élnek jóval többen lehetnek ott mint mondjuk egy zsákfaluban.
Szóval értem hogy így kollektíven ez sérti a Budapestieket de mivel az emberek állítása/hiedelme ellenére is nem pénzkérdés a gyerekvállalás (anno nagyszüleink, dédszüleink a második világháború után csóróságba vállaltak 3-4 gyereket ma nettó 300-400-ből se "tudnak" egyesek egy gyereknél többet eltartani)
Ha meg Karácsonyék ígértek olyanokat amire a Budapestrieknek szüksége van és elég hitelesek is voltak akkor naná, hogy a CSOK-kal meg a családi adókedvezménnyel nem lehetett tarolni náluk.
2020. júl. 16. 22:00
10/31 anonim válasza:
Gondolom a kérdező valami fusztrált magányos szerencsétlen vidéken elő férfi, akinek se gyereke, se családja sincs, így végső soron szabadidejében gyűlöli a budapesti nemzettársait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!