A budapestiek családellenesek. Ezért szavaztak Karácsonyra?
Úgy veszem észre a fővárosiak nagy része kificamodott értékrenddel létezik. Nők 35 fölött SEM vállalnak gyereket, inkább költenek körömlakkra meg ilyen liba dolgokra. A férfiakban itt nincs tartás! Nem MERNEK családot vállalni, mert nem eléggé férfiak! Hiába tanulnak 30 éves korukig, nyűvvednek a mamahotelben meg társbérletben hogy több pénz maradjon a bulizásra!
Lehet hogy ezért szavaztak Karácsonyra? Ez az ő értékrendjük? A család- és nemzetellenesség? (A kettő szinte ugyanaz!!!)
Nézzük a tényeket, mert a számok SOSE hazudnak!
2019. 1. negyedév (Tarlós):
Született gyermekek száma: 3 485
2020 1. negyedév (Karácsony):
Született gyermekek száma: 3 584
Úgy látom 101 fős emelkedés volt tavalyhoz képest.
Forrás: [link]
Szóval kérdező: Hazudsz, tévedsz!
"Úgy látom 101 fős emelkedés volt tavalyhoz képest."
Bocsánat. 99. ;) Jóéjt!
Ha valóban igazak amiket írtál kérdező, akkor óriási bajok vannak.
"Budapestiek családellenesek."
Tehát magadat is annak tartod...
"A budapestiek családellenesek. Ezért szavaztak Karácsonyra?"
NEM!
Nincs olyan hogy a "budapestiek", sok szavazó van Budapesten aki Karácsonyra szavazott és sok aki meg nem. majdnem azonos volt a két tábor és sokkal többen el sem mentek szavazni. A budapesti választóknak alig 51%-a ment el szavazni, és abból a 704 073 emberből is csak 353 593 szavazott Karácsonyra.
Ez természetesen teljesen elegendő egy győzelemhez, hiszen Tarlós, a második csak 306 608 szavazatot kapott, de ez mindössze 50 ezer szavazatkülönbséget jelent, ami a budapesti választópolgároknak mindössze 26%-a. Ennek is java részének fogalma nem volt arról hogy karácsony milyen, mit akar, csupán Orbán meg a fidesz ellenében szavaztak rá. Egy polipra vagy zongorára is szavaztak volna, ha azt jelölik az ellenzékiek főpolgármesternek.
Egyszerűen a budapesti lakosságnak jóval nagyobb része ellenzéki, mint a vidéknek, mivel a főváros egy gócpont a liberális eszmék számára. Nagyon sokan, akik tehetik, azok családalapításra kiköltöznek a környező településekre, a budapesti életben meg összegyűlnek a "progresszívek".
2010-ben Tarlós 321 908 szavazattal győzött, még sem mondanád Budapestre, hogy ettől családpárti város lett - majd 9 év alatt elmúlt.
"12-es kistufa! Budapesti vagyok, asszony több, mint 28 éve!!! Van 3 gyönyörű gyermekem és két unokám! Te mit tettél le a kis ikkeás asztalodra? Előbb bizonyítani kell aztán hablatyolni! Én már bizonyítottam!"
Mit bizonyítottál?
3 gyerek meg a két unoka mire bizonyítás?
Az unokák nem a te bizonyítékod. A gyerekeid pedig le vannak maradva a tervből. 2 gyerek = 6 unoka. Egyenlőre vesztésre állnak.
" inkább költenek körömlakkra meg ilyen liba dolgokra"
Most, hogy írod, megállt bennem az ütő. Mennyi körömlakkot vehettem volna a két gyerekemre költött pénzből.
Azt elárulhatnád, hogy jön össze a főpolgármester és a gyerek vállalás?
(Első negyed év ami Január, Február, Március
A terhességi idő 9 hónap általában.
Ha március végén születő gyermek, Július elején fogant meg, azaz akkor még Tarlós volt a Főpolgármester....)
Én vidéki vagyok, szóval, ahogy én látom a dolgokat, szerintem csak Fidesz ellen szavaztak, így nyert Karácsony.
Amúgy én se értem, hogy jön ide a polgármester és a család vállalás... Nem a család ellen szavaztak, akik az ellenzékre szavaztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!