Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A budapestiek családellenesek....

A budapestiek családellenesek. Ezért szavaztak Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre a fővárosiak nagy része kificamodott értékrenddel létezik. Nők 35 fölött SEM vállalnak gyereket, inkább költenek körömlakkra meg ilyen liba dolgokra. A férfiakban itt nincs tartás! Nem MERNEK családot vállalni, mert nem eléggé férfiak! Hiába tanulnak 30 éves korukig, nyűvvednek a mamahotelben meg társbérletben hogy több pénz maradjon a bulizásra!

Lehet hogy ezért szavaztak Karácsonyra? Ez az ő értékrendjük? A család- és nemzetellenesség? (A kettő szinte ugyanaz!!!)

2020. júl. 16. 21:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én Tarlósra szavaztam, de ez amit leírtál hülyeség. Rendben van, hogy nem kedveled Karácsonyt, de azért még nem kell elveszíteni a kapcsolatot a valósággal. Budapesten sokféle ember él, de a gyerekvállalás nem hiszem, hogy összefüggne a polgármesterrel.
2020. júl. 17. 01:53
 22/31 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy vettem észre, az emberek inkább Tarlós (és a Fidesz) ellen szavaztak, nem pedig Karácsonyra. Az más kérdés, hogy volt ez a két alternatíva kb.
2020. júl. 17. 06:26
 23/31 anonim ***** válasza:
93%

"Én már bizonyítottam!"

Aha. Azt, hogy remekül megy az általánosítás.

2020. júl. 17. 20:58
 24/31 anonim ***** válasza:
37%

"2019. 1. negyedév (Tarlós): Született gyermekek száma: 3 485

2020 1. negyedév (Karácsony): Született gyermekek száma: 3 584"

Akkor használjuk az agyunkat is, mert a számok sose hazudnak!

Szerinted mikor készültek a 2020 1. negyedévében (2020. január-márciusban) született gyerekek? Elárulom: 2019. 2. negyedévében (2019. április-júniusban), vagyis Tarlós idején. Gergőke meg októberben lett főpolgármester. Úgyhogy nagyon szépen bemutattad, hogy mi volt a tendencia Tarlós idején: egyre több gyerek született! Bocsika.

2020. júl. 17. 21:04
 25/31 A kérdező kommentje:
Tarlós egy úriember, Karácsony egy majomparádé.
2020. júl. 17. 21:32
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Már megbocsáss, de nem kell nagy szövegértés ahhoz, hogy kiderüljön, valahol nagyon hazudsz, kérdező.

Általánosítva leszólod a budapestieket, majd azt mondod, hogy budapesti vagy, és ez csak egy. Na meg bármilyen bizonyítékot letettél itt nekünk az asztalra. Nem tettél le nekünk semmilyen bizonyítékot az asztalra, csak begépeltél egy szöveget. Bizonyíték esetleg az lenne, ha bebizonyítod, hogy Budapesten laksz, és annyi gyereked, unokád van amennyit állítasz, és valahogy az a személy, aki ezt a mennyiséget bizonyíja a te felhasználóneveddel egyező személy.

Az is egy érdekes, hogy jöttek az ellenérvek, erre csak egy sértődött puffogás volt a válaszod, semmi érv, semmi cáfolat, csodálkoznék, ha 3 számjegyű lenne az IQ-d. :D

Tarlós egy úriember... hát hogyne... :D Tarlós egy tahó bugris, nem volt annak még gyerekszobája sem! Aki olyat mond MDF-es képviselőre testületi ülésen, hogy "ne ravaszkodjál, mert leverem a szemüveged, és még rá is ugrok", az szerinted az uriember?! Ha igen, akkor eléggé érdekes véleményed van az úriember fogalomról.

2020. júl. 18. 17:46
 27/31 A kérdező kommentje:
Sajnos budapesti vagyok, a XII. kerületben próbálok túlélni. Itt azért vannak normális értékrendet képviselő CSALÁDOK (tudom, nektek ez szitokszó!). Nem kevés 3, akár négy gyerekes szép családot is látok, de ez csak a kis mikrokörnyezet. Bent, a belvárosi bantuk ülnek a romkocsmákban, beszélnek a semmiről, irigykednek a kormányra, Mészárosra, azokra akik elértek valamit, ezt a semmi értékrendet képviseli Karácsony, ez az ő szavazó bázisa az üres műanyag emberek.
2020. júl. 18. 18:12
 28/31 anonim ***** válasza:
67%
Aha. Szóval te azzal töltöd a szabadidődet, hogy romkocsmákba járkálsz, és kihallgatod az emberek beszélgetéseit, kedves IQ-bajnokunk?!
2020. júl. 18. 21:24
 29/31 anonim ***** válasza:
36%

"Nem kevés 3, akár négy gyerekes szép családot is látok, de ez csak a kis mikrokörnyezet"

És akkor mi van? Nálunk a két és három gyerekesek ugyanúgy Fidesz ellenesek, mint én szingliként. Egy ismerősöm van, aki három gyermekes és támogatná a fidesz politikáját, ő nagynéném, de eszük ágában sincsen hazaköltözni Németországból.

2020. júl. 18. 21:35
 30/31 anonim ***** válasza:
39%

Képzeld, mi négyen vagyunk testvérek. Szüleink baloldaliak, 2 testvéremnek 3 gyereke van, ők is baloldaliak, 1 testvéremnek 2 gyereke van csak ők jobboldaliak, nekem szintén két gyerekem van, és baloldali vagyok. Na akkor most mi van? Ja és pestiek vagyunk.

Szóval ha jól értem, te is csak irigy voltál Gyurcsányra? :D

2020. júl. 19. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!