Az ellenzék miért választotta a családellenes politikát?
Figyelt kérdés
Nem lett volna kifizetődőbb legalább ebben a kérdésben egyetérteni a kormánnyal?2021. szept. 23. 12:59
1/22 anonim válasza:
Gondolom, ballibsiknek akiknek nagyon jól jött volna, a CSOK-ot is visszautasították!🤣
3/22 anonim válasza:
#1 A CSOK senkinek nem jött jól, hiszen nagyon durván felverte az ingatlanárakat. Még aki igénybe veszi az is nullszaldóra tudja kihozni, hiszen ha nem lett volna CSOK, akkor pont a CSOK összegével olcsóbb lenne az ingatlan :)
4/22 anonim válasza:
Jav: ja bocs az ingatlan tulajdonosoknak nagyon jól jött a CSOK!
5/22 anonim válasza:
3# ja, meg azon sok ismerősömnek, barátomnak, akik a CSOK által lehettek egyáltalán ingatlantulajdonosok 🤔🤔
6/22 anonim válasza:
Nem vagyok egyik pár mellett se ellen sem de én nem találkoztam ilyennel, hogy családellenes politikát folytatna bárki is. De lehet csak én vagyok tájékozatlan. Kaphatnék forrást ami ezt bizonyítja? Szeretnék tisztában lenni a felállásokkal mert szeretnék majd szavazni is.
7/22 anonim válasza:
6/
Sokat számít a családi kötelék, a szülők és nagyszülők tanítása. Ha ez szilárd talajú, 11 éve pontosan tudja a választópolgár, kire és mire szavaz.
8/22 anonim válasza:
Tudtommal meg akarják tartani a családtámogatásokat.
9/22 anonim válasza:
7. Ezt értelmezni se tudom. Szülők és nagyszülők tanítása? Mire kell őket tanítani?
Nekem első szavazásom lesz és nem igazán vagyok még képben.
10/22 anonim válasza:
9/
Nagyapámat félig agyonverték, mert nem akart téesztag lenni, apámat bebörtönözték, mert részt vett 56-ban tüntetéseken és felszólalt.
Mindezt nekem elmondták, amikről mélyen hallgattam a besúgók miatt.
Soha többet nem lehetnek balosok kormányon!😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!