Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 200 ezer lesz a minimálbér...

Ha 200 ezer lesz a minimálbér akkor minden f'sza lesz az országban ?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 12:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
A minimalber pont ugyanugy minimalber lesz. Lehet hogy osszegszeruen magasabb, vasarloerejet tekintve viszont akar sz*rabb mint most. Az inflacio egyszeruen elviszi az emeles erteket, hiaba probalkoznak benzinar-befagyasztassal, az allami szetkorrumpalt, tularazott, szetlopott epitkezesek es amugy felesleges beruhazasok eszetlenul sok penzt visznek el, mikozben az orszag termelokepessege, gazdasagi teljesitmenye sehol nincs. Stadionbol, sportcsarnokbol, budavari palotaba koltoztetett allamigazgatasbol nem lesz GDP, foleg hogy uzemeltetni sem fogjak tudni a legtobbjet.
2021. nov. 13. 13:01
 12/22 anonim ***** válasza:
A jelenlegi munkaerőpiaci helyzetben mégis ki a fenét érdekel a minimálbér?
2021. nov. 13. 13:05
 13/22 A kérdező kommentje:
igazság alapja van amit mondasz 11. IGAZ NAGYON IS !
2021. nov. 13. 13:07
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Persze, mert a különbözetet tovább fogják tolni a még fizetőképes lakosságra a cégek!
2021. nov. 13. 13:12
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem, mert nettó 300-ból lehet megélni. Pontosabban nem megélni, hanem valahogy elvegetálni.
2021. nov. 13. 13:43
 16/22 A kérdező kommentje:
A közmunkások akkor ,hogy tudnak megélni 15-ös ? 50 ezer aszem vagy 60-at kapnak.
2021. nov. 13. 13:44
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

Infláció..

Egyébként sok helyen minimálbért kapnak a dolgozók valójában, nem borítékkal megoldják okosba'.

Pont most láttam egy tűzoltói munka hirdetést 250-270 bruttóval. Jövőre a szakmunkás minimálbér 260.

Ezenfelül több gyárban dolgoztam. Bár magasabb pozícióban voltam, az öltözőben mindig spanoltam a takarítókkal és a sori munkásokkal. A takarítok a sima minimálbéren voltak és a sori munkások is. A műszakpótlék miatt kaptak bruttóban néhány tíz ezerrel többet, mint a szakmunkás minimálbér.

Ők semmit nem fognak érezni az emelésből, mert sokkal többet hagynak a boltban, szolgáltatóknál mint eddig.

Én örülnék, ha bevezetnék az eurót és nem tudnának így játszani a forinttal a fejünk felett.

2021. nov. 13. 13:46
 18/22 anonim ***** válasza:
86%
Annyit ér, mint halottnak a csók.
2021. nov. 13. 14:07
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
Normális vagy kérdező? Az nettó 133 ezer Ft. Ettől lesz minden f*sza? Eleve nem értem, hogy ezzel hogyan lehet kampányolni, és ezzel hogy népszerűsítheti magát bárki is. Amilyen árak vannak, nettó 200 ezer lenne egy elfogadható összeg minimálbérnek.
2021. nov. 13. 14:57
 20/22 anonim ***** válasza:
#16 Ha nem tartja el őket valaki, akkor sehogy.
2021. nov. 13. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!