Ha 200 ezer lesz a minimálbér akkor minden f'sza lesz az országban ?
Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 12:31
2/22 anonim válasza:
A jelen infláció mellett? Ugyan, a reálbérekben a "nagy emelés" év végére volt-nincs.
4/22 anonim válasza:
Én tudományos fokozattal majdnem minimál bért kaptam Gyurcsányék idején.
Jōtt a fidesz és rendet tett az állami szférában ezután a fizetésem 5x szörösére nőtt
Nem lesz minden fsza de Gyurcsányt akkor sem kérem vissza. Köszönöm a lehetőséget!
5/22 anonim válasza:
Nem, a brutális drágulásoknak köszönhetően pont ugyan olyan szar lesz mint előtte.
6/22 anonim válasza:
Hogyne, egy semmit érő fizetést megemelik nettó kb 30ezerrel. Hogyne lenne mindem faxa?
7/22 anonim válasza:
Ha nettóban lenne ennyi a jelenlegi árak mellett, akkor mondanám,hogy f_sza.
De, a bruttó 200 olyan, mint a langyos sör.Többet ér az emelés, mint a semmi, de még mindig nem jó.
8/22 anonim válasza:
Szinte senki nem dolgozik minimalberert, csak annyival van bejelentve *a tobbi meg megy a boritekba) ... most is mindenki megfogja kapni a 'rendes' fizeteset, csak a munkaltatonak tobb jarulekot kell fizetnie a megemelt minimalber miatt ... de a dolgozok ebbol nem igen fognak semmit eszrevenni, hiszen mint az elejen emlitettem nagyon kevesen dolgoznak minimalber szinten, csak papiton annyival vannak bejelentve.
9/22 A kérdező kommentje:
köszönjük négyes. Fideszes bérkomizók hallhattunk. Lapozzunk tovább.
2021. nov. 13. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!