Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elvennéd a határontúli magyaro...

Elvennéd a határontúli magyarok szavazati jogát?

Figyelt kérdés
Mivel ezek román, szlovák, szerb stb állampolgárok, nem ide adóznak, nem itt élnek, csak az alamizsnáért kuncsorognak Viktortól, ezért véleményem szerint semmi közük Magyarországhoz. 1920 már rég volt, törődjenek bele, hogy más országhoz tartoznak, vagy költözzenek Magyarországra, és fizessék itt az adót.

2021. nov. 11. 19:13
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
74%

40: Remélem csak egy troll vagy és nem gondolod ezt komolyan.

Ellenkező esetben jár az 1kg rothadt krumpli, a gazdádtól átveheted.

2021. nov. 12. 13:11
 42/56 anonim ***** válasza:
15%

"Mivel a döntése nem befolyásolja az életét közvetlenül, de sok millióét igen, nos, igen, ez probléma."

Ha ez probléma, akkor az miért nem probléma, hogy azok az eu-s képviselők, akik még csak nem is határontúli magyarok, hanem hollandok, franciák, meg a fene tudja micsodák, magyarul semmi közük nincs Magyarországhoz, meg akarják mondani nekünk, hogy mi történjen nálunk. Ez miért nem probléma??

"Az én életemet pedig pl. Németország hat közvetve, mégsem szavazhatok náluk."

Ha neked nincs jogod beleszólni a német politikába, akkor a német eu-s képviselő milyen jogon szól bele a magyar politikába?

"Az Uniós képviselőnek nagyon is húsbavágó, hogy szégyenkeznie kell-e, hogy milyen országot képvisel, vagy büszke lehet rá."

Szövegértés... leírtam világosan, hogy NEM MAGYAR képviselőkről beszélek.

"Bocsi, de nem ertem a parhuzamot. Az Európai Unióban magyarok"

A párhuzamot azért nem érted, mert eleve nem értelmezted, amit leírtam. NEM MAGYAR képviselőkről beszéltem.

"és nem ők döntenek arról ki irányítsa az országunk"

Az EU-ban dolgozó képviselőnek magyar állampolgárként természetesen ugyanolyan szavazati joga van Magyarországon, mint a határontúli magyaroknak, és ez így van rendjén. Nekem nem ezzel van a problémám.

2021. nov. 12. 15:17
 43/56 anonim ***** válasza:
13%
Már mért lennék én troll?:) Nem tűnik fel nektek, hogy Orbán annyira jó munkát végez, hogy a népünk folyton megválasztja? Mi szeretnénk ha e nemzet továbbra is élvezhetné Orbán Viktor nagyszerű munkáját és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ő nyerjen. :))
2021. nov. 12. 17:31
 44/56 anonim ***** válasza:
91%

"Mivel ezek román, szlovák, szerb stb állampolgárok"

Nem, mert mellette magyar állampolgárok is. Aki nem magyar állampolgár, az pedig most sem szavazhat.

2021. nov. 12. 22:14
 45/56 anonim ***** válasza:
57%

Határon túli magyaroktól elvenném, nem ide adóznak ennyi pont elég. Egyébként Erdélyben nagyon meg van könnyítve a rendszer, ellenben Angliában meg Németországban... Kint élő rokonaim mondták, hogy nagyon macerás a szavazás, nyilván aki Nyugatra megy, nem a Fideszre szavazna :D

Az egyetemistáktól viszont nem venném el, mert az ő jövöjükről van szó.

Ha egy fogyatékos egybites 90 éves nénike Bivalybasznádról (aki még talán írni sem tud) két kiló krumpliért elmegy szavazni, nehogy már egyetemista aki valószínűleg tájékozottabb, Saját elhatározásából ne mehessen el, csak azért mert jelenleg az egyetemre koncentrál és nem vállal mellette munkát.

A nyugdíjasoktól sem venném el, de ha valakinek van valami mentális betegsége, akkor egyértelműen megvonnám tőle.

Bár ismerek több olyan nyugdíjast, aki azt mondta hogy nem zavarná ha csak a fiatalok szavazhatnának, végülis az ő jövőjükről van szó.

2021. nov. 12. 23:19
 46/56 A kérdező kommentje:
Tisztelem az ilyen időseket, sajnos sokan nem látják be, hogy az ő idejük lejárt. És az unokájuk jövője a tét, nem az övéké.
2021. nov. 12. 23:23
 47/56 anonim ***** válasza:
67%

#46, csak nekem van unokám, neked még tán gyereked sincs.

Szóval, ha valaki érintett a következő 70-80 évben, az én vagyok

2021. nov. 13. 00:25
 48/56 anonim ***** válasza:
74%
Minimum feltételekhez kéne kötni, pl hogy az elmúlt 4 évben legalább 2 évet a határokon belül kéne élnie vagy hasonló.
2021. nov. 13. 01:21
 49/56 anonim ***** válasza:
28%

43

Az ellenzékre kell szavazni, Ők végzik a legjobb ellenzéki munkát Európában. Vannak botlásaik egyfolytában, és a fél banda fiatal lányokkal nyalatja ki magát, de ők lesznek Európa legjobb vezetői :)

És krumplit nem adnak, helyette csak fiatal lányokat kérnek a munkájukért cserébe :D

2021. nov. 13. 15:32
 50/56 anonim ***** válasza:
23%
Frecseghettek hazaárulók, soha nem lesz elvéve, még makizaj se venné el
2021. nov. 13. 20:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!