A benzin ár hogy lett befagyasztva 480 ft-ra? Annyival kevesebb adót kell a kutasnak fizetni, amennyi a különbözet a világpiaci ár és 480 ft között van?
Figyelt kérdés
A diszkont kutakon 480-nál elképzelhető, hogy olcsóbb lesz a benzin, vagy nem, mert az már veszteséges a fentiek miatt?2021. nov. 11. 11:52
21/41 anonim válasza:
Hypno! Eddig ezért sápítoztatok, hogy miért nem fagyasztják be a benzin árát, most ott van, már ez se jó? Kötözködtök, ha kell, ha nem:)
22/41 anonim válasza:
"És ha 480 fölött van a beszerzési ár + adó, akkor brzár az összes kút?"
Nyílván ők sem hülyék, kiszámolták hogy 480 az aminél még marad egy kis haszon a kútnak is.
23/41 anonim válasza:
Azt ki nem sz.rja le hogy külföldön miből tevődik össze az üzemanyag árszerkezete.
Mindenesetre elég jól bementek az átlagár alá.
24/41 A kérdező kommentje:
19: máris kaptatok hivatalos értesítést, hogy ilyen jól tudjátok?
2021. nov. 11. 12:16
25/41 A kérdező kommentje:
23: de az ár folyamatosan emelkedik, 3 hónapra fagyasztották be
2021. nov. 11. 12:17
26/41 A kérdező kommentje:
Bocs, az előző a 22-esre válasz
2021. nov. 11. 12:17
27/41 anonim válasza:
Ki sápítozik árvanyakú?
Én azt írtam, hogy lebuktak a nyerészkedésen....mint ahogy igaz is.
29/41 anonim válasza:
#24 Még nem, de lehet következtetni:
Az üzemanyag három fő összetevőből áll:
-kőolaj ára
-adó
-haszon
A kőolaj ára fix, azt meg mondták hogy az adótartalmát nem csökkentik. Ebből következtethető hogy a hasznon kötelezik a faragást.
30/41 anonim válasza:
27# Árvanyakú?:))) Nem vagyok árva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!