Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a mai járványügy...

Mit gondoltok a mai járványügyi adatokról?

Figyelt kérdés
8434 új fertőzött, 98 új halott, 4830-an kórházban, 463-an lélegeztetőgépen, a tesztek 28,4%-a pozitív.

2021. nov. 10. 19:12
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
66%
Egyáltalán nem meglepő azok után, ahogyan kezelik az egész helyzetet. Úgy érzem, egyik végletből a másikba esünk ahelyett, hogy konzisztens, értelmes, valóban az egészségünket szolgáló intézkedéseket hoznának. Például nem értem, miért volt olyan fontos több ezer fős tömegrendezvényeket szervezni, a maszkhasználatot is meghagyhatták volna legalább tömegközlekedésen. Egyáltalán olyan alapvető dolgokról több információt adhatnának, mint egy oltás (bármilyen oltás) működése, vagy a kézmosás, fertőtlenítés fontossága, ami rengeteg embernek még mindig nem egyértelmű. Ilyen hiányosságok, bizonytalan tájékoztatás és egymásnak ellentmondó intézkedések után nem számítottam arra, hogy hirtelen jobb lesz a helyzet.
2021. nov. 11. 09:37
 22/28 anonim ***** válasza:
50%
22 évesen még sosem volt ekkora halálfélelmem, mint azon az éjszakán, mikor bedurrant a covid nálam, a helyzet tragikomikus, a fele emberiség szerencsés és megteheti, hogy nem hisz sem az oltásban, sem ebben a betegségben. Szomorú látni, ahogyan egyre inkább rosszabbnak tűnik ez a hullám is, mint az előző.
2021. nov. 11. 13:07
 23/28 anonim ***** válasza:
82%
10 irigylem az ismeröseidet.
2021. nov. 11. 23:13
 24/28 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Még mielőtt nagyon ki akarnátok halni

2021. nov. 11. 23:16
 25/28 anonim ***** válasza:
30%
22 persze, nem másfél éve a félelem kerítés megy. Nálam ugyan így volt. Nocebo.
2021. nov. 11. 23:16
 26/28 anonim válasza:
59%
Előbb-utóbb úgy is mindenkit elér. Dolgozzátok fel.
2021. nov. 12. 14:22
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

22

Amúgy egészséges vagy?

Rajtam 37 évesen 2020 március közepén jött ki (valószínűleg az volt, mert ilyen sz@rul még életemben nem voltam, két nap kb. kiesett a tudatomból, a tusolóig alig bírtam elvánszorogni - a dugipálinka enyhítette, legalább a tudatot).

Főleg a fosásos profil szerint zajlott, kenyeret és vizet vettem csak be, aztán 4-5 nap múlva hirtelen beindult minden: farkasétvágyam lett és helyrejöttem... néhány kilót fogytam a 86-ból...

2021. nov. 12. 19:27
 28/28 anonim ***** válasza:
63%
...ja meg persze a pálinkát ittam, az enyhítette a szenvedést és segítette a felejtést.
2021. nov. 12. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!