Mikor jönnek a további járványügyi szigorítások?
Valószínű,hogy sokáig a pandémia lesz még a sláger.De tessék ilyen formában talán elviselhetőbb:
Szerintem max jövő héten, megtelnek az intenzív osztályok.
A nyári dajdajozás helyett át kellett volna oltani a lakosságot.
Én már megkaptam a 3.-at is, és nem akarok miattuk szívni. Szóval remélem, általános korlátozások nem lesznek.
A Fideszes békemenet és az erdélyi vírus-export meghozza a gyümölcsét: jól megfertőzték a népet, aztán azok mentek vissza haza a falvakba... szuper lesz az élet.
Persze a nagy felelős fidesz továbbra is titkolózik.
Ugyanaz lesz mint Indiában az ottani ünnepek után.
Itt a békemenet+hosszú hétvége+temető járat+suli rányitás lesz a gyújtó erő a virus durranásának !!!
És nem a napi új fertőzött darabszám a mérvadó,hanem hogy a korházban lévőknek mekkora a darabszáma..
kb: 12.000 a 100%,,de már olyan 8000-nél jön a káosz..
Most vagyunk 3100 valamennyinél,,így még max két hét,és lekorlátozzák az oltatlanokat elsősorban,amiből nagy balhé lesz.
Ezt még tetőzi majd a vírus további bedurranása,(pont Karácsony környékén )így a kormány készítheti a zsebpénzét,mert megint le kell állítani a teljes vendéglátást,és szórakoztató ipart !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!