Ma este Orbán Viktor milyen járványügyi szigorítást akár szerintetek bejelenteni?
Figyelt kérdés
Nagyon remélem hogy a fürdőket etermeket nem zárják le újra
Tavasszal nagyon rossz volt és engem elege megütött nemtudunk panelházban lenni egy 1-2 éves kisgyerekel 24 órát bezárva akor se tudtunk.
Még egy "kijárási korlátozás" meg a gondolat is rémisztő.
2020. nov. 3. 12:50
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy akár börtön is járhat azonos tartalamú kérdések 10 percenkénti kiírása miatt.
2/9 anonim válasza:
"24 órát bezárva akor se tudtunk."
A tavaszi korlátozás nem "24 órát bezárva" volt. Rengeteg kivételt tettek. Az "egészségügyi séta" köztük volt, az egy háztartásban élüknek közösen is.
3/9 anonim válasza:
Csakis olyat, amivel a lakosság többsége egyetért.
Remélem, a magyarok nem olyan hülyék, hogy utcai maszkviselést akarnának.
4/9 árokpart válasza:
Ha még a közvetlen környezete sem tudja, akkor szerinted mi honnan tudnánk? Tippelni is felesleges szerintem, mert könnyen lehet, hogy teljesen ellentétes intézkedések lesznek azzal mint amikre tippelünk.
7/9 anonim válasza:
Engem már a tavaszi első hullám és leállás is érintett, mert én is elvesztettem a munkám, és máig munkanélküli vagyok...
9/9 anonim válasza:
#7 Sulikba folyamatosan keresnek takarítókat. 7végén plussz műszakkal még 185 nettót is megkerehetsz amíg más munkát nem találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!