Szingapúr pedig most úgy döntött, hogy elege van azokból az emberekből, akik saját döntésükből és nem valamilyen egészségügyi ok miatt nem oltatják be magukat – írja a The Straits Times. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy aki ez miatt lesz koronavírusos, annak nem fogják kifizetni a kezelési költségeit.
Felségjogon. -Itt mindenki szereti szedegetni a pénzeket a legkülönfélébb "jogcímeken", de amikor nyújtani kellene ennek ellenében valamit, akkor húzza a pofáját vagy másokra mutogat magyarázkodva. Én például azzal sem tudok megbékélni, hogy amíg kilométeres sorok végére ültetnek le ténylegesen beteg embereket várakozni, addig a fizetős oldalon "Kánaán" van! Ha pénzed van, soron kívül átszabathatod a pofádat vagy akár egy pöcsöt is varrathatsz a homlokodra, - míg a nem fizetős oldal végtelen padsorairól hullanak a vizsgálatokra, beavatkozásokra várakozók! Bravó!
>>Tapsvihar a lelátóról!<<
2021. nov. 12. 14:48
22/32 anonim válasza:
#21 én azt bírom hogy mikor valami még megelőzhető lenne akkor hónapokra kapsz időpontot, de mikor már akkora a baj hogy tökmindegy, akkor végigszirénázzák veled a várost. Beteg lehetsz, csak ne halj meg, merr akkor nincs aki megvegye a gyógyszert. ;)
2021. nov. 12. 16:02
23/32 anonim válasza:
Az extrém sportnál egyébként az a vicces, hogy a legtöbb biztosítónál sem fizetnek rá. Nincs olyan csomagjuk, aminél ne lenne kizáró tényező. ami még durvább, hogy a lovaglás extrém sportnak számít szerintük. Régen az volt a közlekedési eszköz bhaszki. Legközelebb a gyaloglás lesz extrém sport mert miért nem mész taxival?
2021. nov. 13. 07:17
24/32 anonim válasza:
Jut eszembe... Azt eddig nem is tudtam hogy az extrém sportra nem terjed ki a tb. Valakinek van erről konkrétuma?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!