Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi miért fizetjük?

Mi miért fizetjük?

Figyelt kérdés
Szingapúr pedig most úgy döntött, hogy elege van azokból az emberekből, akik saját döntésükből és nem valamilyen egészségügyi ok miatt nem oltatják be magukat – írja a The Straits Times. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy aki ez miatt lesz koronavírusos, annak nem fogják kifizetni a kezelési költségeit.

#COVID #Tb finanszírozás
2021. nov. 10. 14:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
8%

Teljesen támogatom, pl az ittasan elszenvedett baleseteket, a májgondozókat és a kemény alkoholisták kezelését is fizessék zsebből.

A legpusztítobb drog az alkohol az országba, mégis a tisztességes állampolgárok fizetik a következményeit.

A pia jövedéki adóját is felvinném 300% ra, szóval totál jogos, az oltottak is fizessék akkor a kórházi kezelésüket hiszen meg mertek betegedni :)

2021. nov. 10. 16:34
 12/32 anonim ***** válasza:
37%
2022 ben Orbán Viktorra szavazok, ő az egyetlen aki képes felzárkóztatni Magyarországot a nyugathoz. Sokan vagyunk mi Fideszesek, és velünk van az igazság is.
2021. nov. 10. 17:12
 13/32 mindentudó99 ***** válasza:
51%
Simán bevezetném itt is. Mivel bizonyított hogy több a súlyos beteg az oltatlanok között. Engem azért nem műtenek meg most majd csak ki tudja mikor mert az oltatlanok miatt nem kerülök sorra.
2021. nov. 10. 17:33
 14/32 A kérdező kommentje:

A lélegeztető gépen lévők 99 %--a oltatlan.

Azért került oda, mert erre élvez.

Naponta (több) szàzexer forint. A prostik díjàt is a TB-nek kéne fizetni?

2021. nov. 10. 17:51
 15/32 anonim ***** válasza:
56%
#14! Honnan veszed ezt? Forrás? Amúgy, aki "csak" kórházban van, de nincs gépen, az nem kerül pénzbe? Vannak ott oltottak is bőven, csak szólok...
2021. nov. 10. 18:19
 16/32 anonim ***** válasza:
69%

Mennyivel nőtt az egészségügyi személyzet száma az elmúlt másfél évben? Jah, hogy épp csökkent? Hét igen, megvan az ára ennek a hozzá állásnak is.

Én benne vagyok, hogy aki nem kapott oltást, az ne kapjon ellátást... De akkor a dohányos se, a kövér se, az alkoholista se... Aki meg kapott oltást, mégis kórházba került, azt dobjuk le a tajgetoszrol...

Ti komolyan ennyire hülyék vagytok? Aki a tb-t fizeti, az jogosult olyan ellátásra, mint bárki más. Ha nem kap ellátást, mert nincs személyzet, nincs férőhely, azt talán a dilettáns kormányotokon kéne számon kérni, akit rendszerint választatok.

2021. nov. 11. 22:29
 17/32 anonim ***** válasza:
54%

Minek van családi pótlék, gyes, gyed, csok, adókedvezmény? Miért nem csak az vállal gyereket aki megengedheti magának? Ha valai dohányzás miatt betegszik meg azt miért látják el?

Bónusz: Mikor az utcán éjszaka beleléptem egy szögbe amit valami phasz otthagyott, miért nekem kellett elmennem a gyógyszertárba tetanusz elleni oltásért és a saját pénzemből kiváltanom? Mert nem volt nálam fejlámpa hogy megvilágítsam vele az utat? Meg minek mentem oda?

Vajon a focimeccsek után randalírozó szurkolók kapnak ellátást miután beverték egymás fejét?

2021. nov. 12. 08:03
 18/32 anonim ***** válasza:
36%
A tb az alábbi elven müködik: én fizetek pénzt, kapok ellátást. Ha itt azt pedzegeti sok okos, hogy aki fizet, ne kapjon ellátást úgy, mint a többiek... Nekem azzal sincs bajom. Nagyon régóta magánba járok, de akkor tb-t se fizetek. Ez a javaslat? Nekem tetszik
2021. nov. 12. 08:23
 19/32 anonim ***** válasza:
62%

Tök érdekes az oltatlanokkal kifizetnék a költséget, de az alkoholistákkal nem.

Jópofa ez a társadalom :D

2021. nov. 12. 09:21
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

Vagy legyen mindenkinek tandíj, vagy vegyenek fel mindenkit oda, ahol tanulni szeretne. Az elsőnél tudjuk mi volt...

[link]

2021. nov. 12. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!