Szingapúr pedig most úgy döntött, hogy elege van azokból az emberekből, akik saját döntésükből és nem valamilyen egészségügyi ok miatt nem oltatják be magukat – írja a The Straits Times. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy aki ez miatt lesz koronavírusos, annak nem fogják kifizetni a kezelési költségeit.
Aki fizeti a TB járulékot, az jogosult orvosi ellátásra. Akkor is ha közben jön egy járvány.
Mert olyan nincs, hogy rendkívüli helyzetben nem ér a nevük.
2021. nov. 10. 15:04
2/32 anonim válasza:
A zebrán is a saját döntésemből megyek át vállalva a kockázatot hogy jön egy őrült és elcsap. Ezután meg se műtenek, mert mehettem volna 7 sarokkal arrébb egy lámpás zebrához is? Vagy ha lefejelem a kertemben a szilvafát és össze kell varrni a fejbőröm, akkor kiröhögnek a kórházban hogy a saját döntésem volt szilvafát tenni a kertembe? Baromság ez a hozzáállás, ha fizetek az ellátásért, akkor legyek ellátva akármi történik. Vagy ne kelljen fizetnie senkinek semmit, és majd ha bajom lesz kifizetem saját zsebből. De olyan rendszert ne csináljunk hogy én fizetek folyamatosan, aztán ha el kell látni meg szépen kihátrálnak, hogy bocs, de most nem, majd máskor...
2021. nov. 10. 15:09
3/32 anonim válasza:
Ez a megoldas, aki nem oltat az ne kapjon coviddal orvosi kezelest ingyen.
Aki nem hisz a virus sulyossagaban az termeszetesen a sajat logikaja szerint nem is kell ezeket igenyelje.
2021. nov. 10. 15:09
4/32 anonim válasza:
Ennyi erővel egyszerűen töröljük el a TB-t és mindenki fizessen (vagy ne fizessen) magának egészségbiztosítást. Szvsz.
Mert a mostani rendszerben egy oltatlan ugyanúgy köteles fizetni TB-t mégsem látják el ugyanúgy.
2021. nov. 10. 15:10
5/32 anonim válasza:
A tb nem terjed ki csomo sulyos de nagyon draga kezelesre se pedig azok nem a sajat hibajukbol alakulnak ki embereknel.
2021. nov. 10. 15:11
6/32 Molyember válasza:
Egy rokonomnak most halasztották el a műtétjét, mert nincs hely a kórházban a covidosoknak fenntartott ágyak miatt. Pedig ő is fizeti a TB-t, neki is járna ellátás, csak éppen nem jut. Ő mit mondjon? Miért élvez előnyt vele szemben az, aki egy egyszerű oltással megelőzhette volna a kórházi kezelést, de nem tette?
2021. nov. 10. 15:32
7/32 anonim válasza:
Persze, de akkor az oltott covidosokat se lássák el, mert ugye ő megkapta a csodaszérumot, ami megvédte, tehát nincs szüksége orvosi ellátásra🤷Mellesleg kinek is fizetem a TB-t 2 éve?🤔Merthogy én azalatt nem voltam orvosnál, amíg az oltott ismerőseim rengetegszer. Az oltasukat ki fizeti? Mert ugye, az sincs ingyen. Szóval oltatlanként kérem vissza az eddigi semmire befizetett TB-m,a továbbiakban nem fizetek, és a problémáimat megoldom magánorvosnál.
2021. nov. 10. 15:38
8/32 anonim válasza:
Kotelezove kellene tenni es akkor nem kellene ilyen kenyszermegoldasokon gondolkodni ... de amugy mar elottem is leirtak, a TB nem fedez minden korhazi koltseget a mai szabalyozas szerint sem, szoval siman kivehetnek a tamogatottak listajabol a covidot ... foleg mert van lehetoseg a vedekezesre.
Kotelezo feleloseg biztositasod dijja is megemelkedik ha balesetet okozol, szoval hiaba fizeted a biztositast ha gondot okozol akkor a zsebedbe kell nyulnod.
2021. nov. 10. 15:43
9/32 anonim válasza:
1# Teljes mértékig egyetértek! Ne tegyük már a TB-t védőpajzsként az oltás elé! A TB JÁR, annak aki fizeti. Ennyi, nincs mit ezen ragozni.
2021. nov. 10. 15:58
10/32 anonim válasza:
Amikor szorgosan a TB-t kell fizetni a nyakamon rajta állnak, persze amikor kicsit visszakellene osztani már egyből jön a kifogás, hogy minél kevesebbet kelljen visszaforgatni. Akkor legyen önkéntes a TB. Én személyszerint 3 éve kórház közelében sem jártam, nem is értem hova fizetem a TB-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!