Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP rezsicsökkentés elleni...

MZP rezsicsökkentés elleni gondolkodása komoly Fidesz előnyt fog eredményezni?

Figyelt kérdés

Szerintem az MZP migráns dolgot már nem veszik komolyan az emberek, azzal nem lehet a Fidesznek választást nyerni.

Viszont a rezsicsökkentésben már látok veszélyt, lehet igaza van hogy olyan formában hülyeség stb. de az emberek 80 százaléka faék így lehet sokan meg fognak ijedni hogy gázáremelés jön majd...

2021. nov. 10. 07:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

# 10:

Értem én az energiafelhasználás korszerűsítését, de az állam majd megszervezi állami szinten önerő nélkül, megfelelő szakemberekkel minden lakóház szigetelését? Lesz erre apparátus, és szakemberek? Itt van például a jól hangzó napelem téma. De vajon mi van az 50-100 éves házakkal, ahol a napelem felszereléséhez a tető teljes felújítása szükséges? Azt is finanszírozzák? Ki fog igazságot tenni, hogy valakinek a teljes háztetőt cserélik le állami pénzen, valakinek pedig csak magát a napelem rendszert szerelik fel. Mi van azokkal, akik már szigeteltettek. Akkor nem lesz hiszti, hogy aki már megtette és mondjuk hitelből felújíttatta az ingatlant, az most jobban jár, mint akinek nem tellett rá?

2021. nov. 10. 09:26
 12/21 anonim ***** válasza:
27%

#1 "Miért a Fidesz csökkentette a rezsit?

Szerintem csak beszélt róla, és drágább lett minden."

Szóval téged még anyuék tartanak el és fizetik helyetted a számlákat, ugye?

Mert aki maga fizeti a víz, villany és gázszámláit az pontosan látja, hogy az árak évek óta nem nőttek, ahogy azt is hogy konkrétan CSÖKKENTEK 2013-ban a korábbi árakhoz képest és jelentősen.

2021. nov. 10. 09:46
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

"Mert aki maga fizeti a víz, villany és gázszámláit az pontosan látja, hogy az árak évek óta nem nőttek, ahogy azt is hogy konkrétan CSÖKKENTEK 2013-ban a korábbi árakhoz képest és jelentősen."

Hogy azzal kezdték, hogy rávágtak 2% áfát... Aztán meg a világpiaci árak csökkentek, de nálunk nem következett be csökkenés...

Hogy a kenyér ára az egekbe szökik, mert annak előállításához is energia kell, amit beleépítenek a termék árában, de a pékség rezsije nem lett kedvezőbb, sőt.

Szóval mindent összességében nézve, nem lett jobb.

Nem díjazom továbbá, hogy a luxusvillák és medencéik fűtését "támogatják" (ha szerinted van rezsicsökkentés)

Szerintem a minimálfogyasztást kell támogatni, és elsősorban a legszegényebb rétegnek az energiahatékonysági beruházást, fűtéskorszerűsítést, hőszigetelést. Ez valódi rezsicsökkentéssel jár hosszútávon is, nem csak tenyérből etetés, ami állatiasítja az embert, és rettegtet, hogy ha másra szavazol, akkor elveszted az alamizsnát!

Nem kiéheztetni kell az embert, aztán választás előtt adni 5 kg krumplit, hanem azon dolgozni egész ciklus alatt, hogy jó életszínvonalon éljenek az emberek!

2021. nov. 10. 10:26
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
Rezsicsökkentés az egy kamu, csomó ember nem tudja, hogy a kormány vállal át bizonyos %-ot a te rezsi csekkedből, ergo azt a pénzt is valahonnét el kell venni.... az áram, víz, gáz nem lesz olcsóbb, sőt drágul
2021. nov. 10. 12:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak, akiket ezzel eltántorít az összefogásra szavazástól.
2021. nov. 10. 13:26
 16/21 anonim ***** válasza:
92%

[link]

Aki a saját pénze ellensége, csak az szavaz MZP-re.

2021. nov. 10. 14:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Mellesleg hiába van MZP-nek valamilyen sarkos véleménye, pl. hogy 100000%-os rezsiemelést akar (gyengébbek kedvéért nincs így, még ők sem hihetik ezt komolyan, azért jövök ezzel a példával), ha az összefogás többi tagja ezt nem akarja, ill. ha a Fidesz sem akarja, akkor pláne nem lesz. Akkor MZP 100000%-os rezsiemelős kezdeményezésével magára marad, amit ő is tudna, így bele se kezdene.
2021. nov. 11. 07:21
 18/21 anonim ***** válasza:

Én emlékszem van 15 villany áremelésre, néhány év alatt.

Kössz, inkább kihagynám.

A gáz és az áramtőzse ab ovo hülyeség, és miért kellene alkalmazkodni hozzá, hátunk mögött egy jóáras 15 éves szerződés mellett?

2021. nov. 11. 22:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Sajnos ide jutottunk:

Küldözgetnek egy számlamellékletet, amin öles betűkkel virít, hogy ennyivel többet is fizethettél volna paraszt, örvendj!

És a paraszt örvend, csak azt nem érti, hova tűnt az a sok megtakarítása.

2021. nov. 14. 00:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Az egész szocializmus is ilyen MZP dumàkbólnállt: most szívjatok és MAJD milyen jó lesz.

A szívás megvolt, a MAJD viszont elmaradt.

Szóval nekem jobb ez a gázàr, mint a háromszor ekkora.

2021. nov. 14. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!