MZP rezsicsökkentés elleni gondolkodása komoly Fidesz előnyt fog eredményezni?
Szerintem az MZP migráns dolgot már nem veszik komolyan az emberek, azzal nem lehet a Fidesznek választást nyerni.
Viszont a rezsicsökkentésben már látok veszélyt, lehet igaza van hogy olyan formában hülyeség stb. de az emberek 80 százaléka faék így lehet sokan meg fognak ijedni hogy gázáremelés jön majd...
Miért a Fidesz csökkentette a rezsit?
Szerintem csak beszélt róla, és drágább lett minden.
"Azt vigyeljétek, amit teszek, ne azt, hogy mit mondok" Orbántól tudjuk, hogy nem mindegy a kettő.
Márki sajnos nagyon sok kérdésben nem pontosan, vagy kifejezetten rosszul kommunikál.
Nem tudom, feltűnt e? Már az előválasztás során is... Ráadásul olyan kérdésekben nyilatkozott mondjuk nem szerencsésen, amelyeket a hát párt még át sem beszélt!
Ha így folytatja, sok magas labdát fog adni a Fidesznek, és simán elvérzik!
Rajta van a számlákon, h mennyivel csökkent. Én örülök, h nálam maradt az a pénz. Nincs mérő a radiátoron, megint fizethetném a 60ezer/hó fűtést. Kössz nem.
Én biztos a fidesre szavazok.
MZP rezsicsökkentése azt mutatja, mennyi birka van, akik gondolkodás nélkül benyalják a kormánypropagandát.
Energiafelhasználás korszerűsítéséről beszél, és a rendelkezésre álló erőforrások hatékonyabb felhasználásáról. Ám kevéske értelemmel megáldott polgárok tudatáig már nem jut el, hogy ez pl hőszigetelést és a pazarlás csökkentését jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!