Egyetértenétek a kötelező koronavírus elleni védőoltással?
#25-ös, amúgy én tudok melyik hírközlőknek nem hiszek:
a fideszes propagandacsatornáknak, főleg hogy egymást jelölik meg politikai témákban forrásnak,
az origo, a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, TV2 stb. mind-mind egymásra utal, mintha amit a másik hírként bemondott, az tény lenne, vagy legalábbis abban a formában valósult meg, ahogy ők állították. Itt kezdődik a megtévesztés.
Ehhez a mondathoz, hogy
"A kórházba kerülők ugyanis szinte mindannyian fiatalok, és nem koronavírus fertőzöttek."
az a kék link tartozik, hogy
márpedig ezen a linken nem fordul elő se a young (fiatal) szó, se az, hogy age (életkor), se az, hogy old (valahány éves)...
Ha így ad meg forrásokat, az is csak azt bizonyítja, hogy nem csak a fordítás gagyi, hanem az egész, ahogy van...
"a fideszes propagandacsatornáknak, főleg hogy egymást jelölik meg politikai témákban forrásnak"
Ezzel azt akarod mondani, hogy az ellenzékiek nem? :D
#34, amiket én olvasok, azok abszolút nem hivatkoznak más magyar forrásra.
Ha forrás van megadva, az többnyire külföldi.
De a fidesz csatornák egymás után torzítanak és hazudnak. A zömük egy szennylap, a megyei napilapok, amelyiket csak néztem, mind hazudik és egy másik fidesz forrásra mutogat.
"Ha forrás van megadva, az többnyire külföldi"
Na igen, de annak a külföldinek mi a forrása? Egy másik magyar ellenzéki portál. :))))
Nem
Én be vagyok oltva, de szerintem mindenki döntse el.
Nem egymásért kell oltatni, aki tart a koronavírustól, covidfanatikus vagy csak jobban érzi magát, akkor oltasson.
Aki az oltástól fél, azt ugyan úgy tiszteletbe kéne tartani, mint azt, aki a koronavírustól.
A kétfajta ember meg szerintem nem kéne, hogy egymásra mutogasson.
Amúgy se megoldás ez az oltás, amiből már a 3. kell. Inkább dolgozzanak egy biztoson, vagy nem tudom, oldják meg, de nem biztos, hogy a 20. Oltásnál is mindenkin ilyen felelősségteljes oltakozó lesz.
#36. Soha nem láttam még, hogy külföldi ellenzéki magyar portálra hivatkoztak volna. De mondhatok bármit, látom, neked már bekötötték a szemed.
De azért ezt is ajánlom a figyelmedbe, hogy alakult a magyar média helyzete az elmúlt 10 évben.
Bulgáriát nem számítva mára már az utolsók vagyunk az EU-ban. Mert itt közszolgálati adók és a média zöme fölött a kormány átvette az irányítást.
"Soha nem láttam még, hogy külföldi ellenzéki magyar portálra hivatkoztak volna. De mondhatok bármit, látom, neked már bekötötték a szemed."
Nem biztos, hogy az enyémet kötötték be, ha te nem láttál még ilyet, de ahelyett, hogy érdekelni kezdene, hogy vajon hol fordul elő ilyen, inkább esélyt se adsz rá, hogy megmutassam...
Nem értenék egyet a kötelezővé tételével, a következő okokból:
1: Jelenleg az összes vakcina csupán kísérleti stádiumban van és csak vészhelyzeti engedélyt kapott, tehát ne hasonlítgassuk a többi kötelező oltáshoz.
2: A kötelezővé tételnek az egyik alapfeltétele, hogy aki/ami kötelezővé teszi, annak vállalnia KELL a felelősséget a hatásosságáért és az esetleges mellékhatásokért is. Ezt valahogy senki nem akarja megtenni.
3: Jelenleg nincs bizonyítva a hatékonyságuk, egyik orvoscsoport ezt mond, a másik azt, a harmadik megint mást.
4: Felnőtt, egészséges emberekre rákényszeríteni valamit, ami TALÁN megvédi őket valamitől, ami TALÁN alapból sem veszélyes rájuk és TALÁN nem lesz negatív mellékhatása sem, enyhén szólva is felvet bizonyos etikai kérdéseket. Nagyon sok a talán.
5: Ha pár év múlva kiderül valamiféle előre nem látott mellékhatás, függetlenül attól, hogy enyhe, közepes vagy erős, ki fogja állni az oltottak rehabilitációját, már ha egyáltalán lehetséges lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!