Egyetértenétek a kötelező koronavírus elleni védőoltással?
"Ez így lesz évi 4 oltás kell"
Az eddigiek alapján szerintem évi 3 is elég lesz.
És mi a helyzet azokkal akik már átestek a betegségen, pl. kb 1 napig volt hőemelkedésük meg 1-2 hétig íz és szaglásbesztésük? Azoknak is kötelező? És pontosan miért is?
Én pl. egyszer sem köhintettem el magam, az orrom se folyt. Én is adassam be magamnak a 3 oltást? Esetleg évi 3 alkalommal?
Aki bizonyítottan átesett a fertőzésen frissen, az kap védettségi igazolványt kb. fél éves érvényességgel. Ezt a fertőzést többször is el lehet kapni, a szervezet csak ideiglenesen védekezik a betegségtől. Ez a fertőzésre és az oltásra is vonatkozik. Sajnos az oltási igazolvány érvényessége jelenleg még végleges, amit szintén nem tartok ésszerűnek, hiszen az oltási védettség is idővel csökken.
Az oltási igazolványt jelenleg egy promóciós anyagá silányították, ami gáz.
Tehát menj el hivatalos antitest szűrésre, és ha van védettséged, akkor kapsz határidős védettségi igazolványt. Utána meg vagy oltás, vagy betegség megint. Azonban semmi sem biztosítja, hogy akkor is ennyivel megúszod.
előbb utóbb kötelező lesz ha tetszik ha nem
aki annyira se képes, hogy beadassa magának azt meg tartsák otthon, és nyafogjon a 4 fal között, mint egy kiscica
19) Nyugi vannak orvosok akikkel simán el lehet intézni a kötelezö oltások megkerülését.
PS: A kötelezö oltások egyébként vlóaban oltások, mivel magakádályozzáka betegségek kialkulását ill. továbbada´sát, koronavírzus ellen "oltásként" proppagandált inekciók, a valóságban nem olta´sok, hanem inekciókkal bedaható szerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!